فریدونشهر

سرد کردن گوشت قرمز قبل عرضه به بازار اجباری شد

کدخبر: 30367
۱۳۹۴/۰۳/۳۱ در ساعت ۱۶:۴۶

به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل از تسنیم، علی اصغر ملکی با اعلام این خبر افزود: بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی به اتحادیه، کشتارگاه‌ها ازهفته آینده مکلف به عرضه گوشت گوسفندی به صورت پیش سرد هستند.

وی خاطر نشان کرد: بر این اساس، گوشت گوسفندی قبل از عرضه 24 ساعت در پیش سرد کن می‌ماند تا قابلیت عرضه به بازار مصرف پیدا کند.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد:  این امر بر اساس استاندارد‌های جهانی عرضه گوشت قرمز است که سلامت بهداشتی گوشت قرمز را تامین می‌کند.

وی اظهار داشت: اجرای این طرح به دلیل هزینه‌های مضاعفی که به واحد‌های تولیدی وارد می‌کند، بر قیمت تمام شده هرکیلوگرم گوشت قرمز هزار تومان می‌افزاید.

ملکی اضافه کرد: هزینه‌های مضاعف طرح پیش سرد، شامل کاهش نیم کیلو گرمی وزن لاشه به دلیل از دست دادن آب، هزینه نگهداری در سردخانه و دست مزد کارگری است.

وی تصریح کرد:  قیمت روز هر‌کیلو گرم گوشت شقه گوسفندی بدون دنبه تحویل به مغازه‌دار 24 هزار 500 تومان، مصرف کننده 27 هزار و 500 تا 28 هزار تومان و دام زنده 10 تا 11 هزار تومان است.

وی یادآور شد: مصرف کنندگان در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا گران فروشی شکایات خود را به اتحادیه گوشت گوسفندی یا شماره تلفن 124 اطلاع دهند.

[1] [2]

[1] : https://www.addtoany.com/add_to/facebook?linkurl=http%3A%2F%2Fpounezar.ir%2F30367%2F%25d8%25b3%25d8%25b1%25d8%25af-%25da%25a9%25d8%25b1%25d8%25af%25d9%2586-%25da%25af%25d9%2588%25d8%25b4%25d8%25aa-%25d9%2582%25d8%25b1%25d9%2585%25d8%25b2-%25d9%2582%25d8%25a8%25d9%2584-%25d8%25b9%25d8%25b1%25d8%25b6%25d9%2587-%25d8%25a8%25d9%2587-%25d8%25a8%25d8%25a7%25d8%25b2%25d8%25a7%25d8%25b1-%25d8%25a7%25d8%25ac%25d8%25a8&linkname=%D8%B3%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%20%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2%20%D9%82%D8%A8%D9%84%20%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%20%D8%A7%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D8%B4%D8%AF

[2] : https://www.addtoany.com/add_to/email?linkurl=http%3A%2F%2Fpounezar.ir%2F30367%2F%25d8%25b3%25d8%25b1%25d8%25af-%25da%25a9%25d8%25b1%25d8%25af%25d9%2586-%25da%25af%25d9%2588%25d8%25b4%25d8%25aa-%25d9%2582%25d8%25b1%25d9%2585%25d8%25b2-%25d9%2582%25d8%25a8%25d9%2584-%25d8%25b9%25d8%25b1%25d8%25b6%25d9%2587-%25d8%25a8%25d9%2587-%25d8%25a8%25d8%25a7%25d8%25b2%25d8%25a7%25d8%25b1-%25d8%25a7%25d8%25ac%25d8%25a8&linkname=%D8%B3%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%20%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2%20%D9%82%D8%A8%D9%84%20%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%20%D8%A7%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%20%D8%B4%D8%AF