وقتی «آب» هم کبد را «چرب» میکند
کدخبر: 35912
۱۳۹۴/۰۷/۱۳ در ساعت ۲۲:۱۰
به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار [1]به نقل از ایرنا، فاطمه نجات بخش عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران توصیه کرد که افراد در این حالات در صورت ضرورت اندک، اندک آب بنوشند و آب هم خیلی سرد نباشد.
وی با اشاره به اینکه آداب غذا خوردن و آشامیدن برای حفظ سلامت کبد اهمیت دارد، اظهار کرد: رعایت نکردن ترتیب خوردن غذاها از مضرات کبد است و به آن آسیب می رساند.
عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: تشنگی به مدت طولانی، [1] حرکات شدید بعد از غذا و حرکات شدید زمانی که معده خالی است هم به کبد آسیب می رساند.
نجات بخش، دارچین، کاسنی، فندق، ماش و نخود را از خوراکی های سودمند برای کبد اعلام کرد و گفت: دارچین به باز شدن انسداد کبد کمک می کند. [1]
وی، زعفران، مویز، انجیر و فندق را برای تقویت کبد مفید دانست و اظهار کرد: کاسنی هم در کبد گرم و هم در کبد سرد اثرگذار است ولی اگر افراط برودت وجود داشته باشد باید همراه با عسل مصرف شود.
[1] پونه زار : http://www.pounezar.ir/
حق چاپ © 2013 سایت پونه زار. محفوط است.