دیدار امام جمعه و سرپرست فرمانداری فریدونشهر از خانواده شهدا

به مناسبت روز شهدا و نزدیکی ایام عید با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران فریدونشهر، امام جمعه و سرپرست فرمانداری شهرستان فریدونشهر با همراهی جمعی از مسئولین از خانواده شهید علی حسین جمالی و خانواده یکی ازجانبازان هشت سال دفاع مقدس دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری فریدونشهر- پونه زار؛ حجت الاسلام وا لمسلمین سیاوشی در دیدار با خانواده شهید جمالی، ضمن تسلیت ایام فاطمیه گفت: حضور ما جهت گرامی داشتن سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و گرامی داشتن روز شهداست و همچنین دیدار و خواست دعا از مادر شهید که امام خمینی (ره) گفته اند: خانواده های شهدا چشم و چراغ مملکت هستند.

در این بازدید مادر شهید جمالی ضمن تشکر از مسئولین، حضور آن ها را باعث دلگرمی دانست.

didar (7) [1]didar (6) [2] didar (5) [3] didar (8) [4]

همچنین در دیگر دیدار غلامرضا یسلیانی سرپرست فرمانداری فریدونشهر در دیدار از یکی از خانواده های جانبازان هشت سال دفاع مقدس ، گفت: ایشان هم درصحنه نبرد و هم  در عرصه تعلیم و تربیت جزو انسان های پاک و پیشرو بودند.

 

didar (2) [5]

گفتنی است علی گوگونانی از بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان فریدونشهر از نزدیک جویای مشکلات و خواسته های این خانواده ها شد.

didar (4) [6]didar (3) [7]