مسابقات اسکی نونهالان و نوجوانان قهرمانی کشور در شهرستان فریدونشهر برگزار شد نتایج و شرایط مسابقات را اینجا بخوانید.
ولی در حاشیه این مسابقات حضور نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی و تکاپوی مسئولین هیئت اسکی استان اصفهان و شهرستان فریدونشهر جالب بود.
قهرمانی دوم تیمی برای فریدونشهر و اصفهان با عث خوشحالی همه شده بود و فرماندار فریدونشهر از شناساندن فریدونشهر با اسکی به دنیا سخن گفت و نماینده مجلس از بودجه های زیاد خرج شده در فوتبال انتقاد کرد و گفت اسکی ورزش سرمایه داران نیست .
فرماندار هم که ریاست هیئت اسکی استان را هم به عهده دارد از همه دست اندرکاران ورزش اسکی فریدونشهر بسیار تشکر کرد و برگزاری این مسابقات را بزرگ و مهم خواند.
خوشحالی رییس اداره ورزش و جوانان از مقام تیمی کسب شده توسط نونهالان فریدونشهر هم جالب توجه بود.
در حاشیه مسابقات مصاحبه های متعددی با مربیان و مسئولین سایر تیم ها و فدراسیون داشتیم که اکثرا از میزبانی فریدونشهر راضی بودند و ابراز امیدواری کردند با امکانات بیشتر پیست اسکی فریدونشهر به یک پیست استاندارد نزدیک شود.
حضور 8 تیم از استان های غربی ایران فضای رقابتی جالبی بوجود آورده بود و به نظر نمیرسید همه دنبال مقام باشند بلکه کسب تجربه برای همه در اولویت بود.
به شرکت کنندگان لوح های تقدیر داده نشد و اعضای تیم ها فقط یک کاپ یادگاری از مسابقات با خود به شهرشان بردند.
استقبال زیادی از طرف مردم شهرستان از مسابقات نشد و جزء خود خانواده های شرکت کنندگان فریدونشهر کسی برای تشویق نیامده بود.
خرابی برف کوب پیست عاملی شد که مسابقات در بخش مارپیچ کوچک برگزار نشود و مربیان و فعالان اسکی شهرستان با پا پیست اسکی را کوبیدند تا بلکه مسابقات برگزار شود.
بازار اسکی این روزها در فریدونشهر داغ است باید دید با آمدن بهار ورزش اول شهرستان به قول فرماندار فریدونشهر به کجا خواهد رفت…
- سکوی قهرمانی نونهالان اسکی باز
- تیم تهران
- اهدا جوایز
- همه!
- حاشیه!
- سکوی قهرمانی تیمی
- داوران و دست اندرکاران مسابقات
- سکوی قهرمانی نوجوانان اسکی باز
- تیم استان فارس
- تیم نونهالان اصفهان
- تیم نونهالان اصفهان(فریدونشهر)
- اسکی
- خبرنگاران زحمتکش صدا وسیما (موسوی – رفیعی)
- داوران و ورزشکاران اسکی فریدونشهر
- دروازه ها
- جام در دست نماینده کنار فرماندار و ریس اداره ورزش و جوانان فریدونشهر
- جام فجر
- اسفنانی نماینده مردم منطقه در محلس
- رییس هیئت اسکی استان اصفهان(سلیمی)
- خوشحالی دبیر هیئت اسکی اصفهان(یسلیانی)