چاپ خبــر

«تخمه آبلیمویی» نخرید چون با اسید درست می‌شود+تصویر

آیا غیر از این است که مسئولان وزارت بهداشت تاکید داشتند این ترکیب به قدری خطرناک است که امحای آن به محیط زیست آسیب وارد خواهد کرد؟ پس چگونه است که همین محصول برای تولید تخمه آفتابگردان طعم دار مورد استفاده قرار می‌گیرد، به جنگ سلامت مردم می‌رود و مسئولان واکنشی نشان نمی‌دهند؟

به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار، در روزگاری که محصولات غذایی در کشورمان تنوع زیادی یافته و انواع و اقسام محصولات جدید در جهان، توسط شرکت های فعال در صنایع غذایی کشورمان تولید و به بازار عرضه می‌شوند، مدتی است که محصولی روانه بازار شده و جای خود را باز کرده که اسم جدیدی دارد.

«تخمه آبلیمویی» برای ایرانیانی که تخمه شکستن را دوست دارند و بدشان نمی‌آید طعمی متفاوت از تخمه‌های مختلف و طعم‌های رایج آن را بچشند، انتخاب خوبی می‌تواند باشد، به ویژه آنکه در انواع بسته بندی راهی سوپرمارکت ها و بقالی ها شده و در دسترش عموم قرار گرفته است، ولی آیا در تولید این تخمه از آبلیمو استفاده می‌شود؟

آن گونه که یکی از تولید کنندگان این محصول روز کالای خود درج نموده، در تولید تخمه آبلیمویی از لیمو استفاده می‌کند. نکته‌ای ابهام آفرین که با تأکید مسئولان این کارخانه بر نظارت سازمان غذا و دارو بر روند تولید محصولاتشان هم نمی‌تواند رفع شود، زیرا می‌بینیم شرکت دیگری که این محصول را تولید می‌کند، توضیحات متفاوتی می‌دهد.

در توضیحات مندرج بر محصولات این شرکت، نه تنها اثری از آب لیمو دیده نمی‌شود، که به صراحت اشاره شده طعم آبلیمو با استفاده از اسید سیتریک و طعم دهنده آبلیمو به وجود آمده است؛ یعنی همان ترکیبی که برخی سودجویان با بهره بردن از آن، آب لیموهای تقلبی تولید و روانه بازار می‌کردند.

با یادآوری همین نکته می‌توان به مضر بودن ترکیب تخمه آبلیمویی پی برد، زیرا می‌دانیم مصرف کنندگان، ترکیب صنعتی مورد استفاده در آن را بی علم و آگاهی می‌خورند و از آن بدتر، دندان های خود را در معرضش قرار می‌دهد؛ اتفاقی که احتمالا دندانپزشکان بهتر می‌توانند درباره زیان های آن بگویند.

با این حساب جا دارد از مسئولان سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت بپرسیم، چگونه چنین محصولاتی را مضر تشخیص نمی‌دهند و برای تولید آن پروانه بهداشتی صادر می‌کنند؟ آیا غیر از این است که ترکیب اسید سیتریک و طعم دهنده لیمو همان ترکیب آبلیموهای تقلبی است که وزارت بهداشت از غیرقانونی بودن آن خبر داد و اقدام به جمع آوری آن از سطح بازار نمود؟

آیا غیر از این است که مسئولان وزارت بهداشت تأکید داشتند این ترکیب به قدری خطرناک است که امحای آن به محیط زیست آسیب وارد خواهد کرد؟ پس چگونه است که همین محصول برای تولید تخمه آفتابگردان طعم دار مورد استفاده قرار می‌گیرد، به جنگ سلامت مردم می‌رود و مسئولان واکنشی نشان نمی‌دهند؟

در پایان گفتنی است، «تابناک» آمادگی دارد پاسخ مسئولان وزارت بهداشت و شرکت های تولید کننده این محصول مضر را جهت روشن شدن ابعاد دیگر ماجرا منتشر نماید.

منبع: تابناک

Go to TOP