
عوارض جبران ناپذیر استفاده بلند مدت از تلفن همراه
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار به نقل از ایمنا، امروزه استفاده از تلفن همراه جزء جدانشدنی زندگی مردم جهان شده است. با توجه به زیان های احتمالی امواج پخش شده از تلفن های همراه برای تندرستی انسان ، شناخت و بررسی تاثیر این امواج و ارائه راهکارهای مناسب برای ایمن سازی تلفنهای همراه بسیار ضروری است.
از اثرات جبران ناپذیر استفاده بیش از حد تلفن همراه می توان به مواردی از جمله ؛ سردرد ، سرگیجه ،تهوم ، بیماری های اسکلتی عضلانی بیماری های گوارشی ، بیماری های روانی ، عارضه های قلبی و مغزی وهمچنین ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن همچنین ثابت شده این امواج موبایل تأثیر بدی در باروری مردان دارد، زیرا اسپرمها را میکشد و باعث کاهش قوای جنسی آقایان میشود، مخصوصاً در کسانی که موبایل را به کمرشان میبندند.
تحقیقاتی توسط دانشمندان صورت گرفته که سرطان زا بودن مویابل را توجیه می کند وهمچنین احتمال ابتلا به بیماریهای آلزایمرو پارکینسون را هم افزایش میدهدعلاوه بر آن حتی تحقیقات جدید نشان داده اند که اگر شخصی ۲ دقیقه با موبایل صحبت کند، ساختار آنزیمی بزاق دهانش کلا تغییر میکند. علاوه بر این، تأثیرات منفی بر روی خون و ادرار دارد.
میدانهای الکترومغناطیسی به ویژه آنهایی که در گستره فرکانس بدن هستند، باعث تغییر عملکرد جذب مواد معدنی در بدن میشوند و سرعت گسترش تومورها را افزایش میدهند.هر ۰۰۴ / ۰ ثانیه این امواج به بدن ما برخورد کرده و از آن عبور میکنند . یکی از بدترین عرضه ها برای جنینی که در شکم مادر است، امواج الکترومغناطیسی موبایل است. بدن جنین هنوز بافت خوب و کاملی را به خود نگرفته و بسیار حساس است. امواج موبایل منجر به کاهش عکسالعمل مولکولی در بدن جنین میشود.
حمل کردن موبایل هم ضرر دارد. حتی اگر ۳۰ سانتی متر هم از شما فاصله داشته باشد، امواج الکترومغناطیسی حدود ۴۰۰ هزار Pw/M2 در هر لحظه با بدن اصابت میکند. وقتی که شما با موبایلتان حرکت میکنید، جاهایی که آنتنها آنها را کمتر پوشش میدهند، گوشی شما سعی بیشتری برای به دست آوردن آنتن میکند، در واقع سیگنالهای بیشتر و قویتری از خود ساطع میکند که این موضوع بسیار خطرناک است. حتی به افرادی که مشکل قلبی دارند سفارش میشود که موبایل را دور از خود نگه دارند، در صورتی که بعضیها آن را در جیب بغلشان میگذارند.
یکی از نکات جالب این است که زمانی که شما با موبایلتان عکس بفرستید ، هزار برابر خطرش بیشتر است. این موضوع را یک دانشگاه اتریشی اثبات کرده است. جاهایی که پوشش کم است، امواج گوشی بیشتر میشود و در جاهایی مانند نزدیک آنتنهای BTS هم که پوشش خوب است، امواج ساطع شده از طرف آنتنها برای بدن بسیار خطرناک است.
موقع صحبت کردن با موبایل از هر زمان دیگری برای بدن خطرناک تر است. استفاده از هندز فری نیز نمیتواند درصد امواج را کاهش دهد زیرا هندز فری هم مانند یک آنتن عمل میکند و تفاوت خاصی در میزان اصابت امواج با بدن ندارد. تحقیقات نشان میدهد تاثیر میدان الکترومغناطیسی تلفن همراه با هموگلوبین موجب تغییرات ساختاری در آن و کاهش پیوند اکسیژن با هموگلوبین میشود. همچنین اختلال در عملکرد هموگلوبین، موجب آزادسازی اکسیژن بیشتر در بافت و در نهایت بروز ناهماهنگی در واکنشهای بدن میشود.
اما این که چرا درمورد مضررات تلفن همراه آگاهی رسانی نمی شود دلیلش وجود شرک ها و همچنین برخی از دستگاه های دولتی است که از فروش و تجارت تلفن همراه سود نجومی نصیبشان می شود.
راهکارهایی که تا حدودی مضرات تلفن همراه را خنثی می کند:
– مدت زمان مکالمه را کاهش دهید.
– تلفن همراه را در جیب شلوارتان و یا روی کمر بندتان قرار ندهید زیرا بافتهای بخش پایینی بدن بیشتر از بافتهای سر و صورت ، اشعههای مضر تلفن همراه را جذب کرده و آسیب میبینند.
– اول بگذارید ارتباط برقرار شود بعد تلفن همراه خود را کنار گوشتان قرار دهید.
– تلفن همراهتان را داخل پوششهای فلزی و محفظههای دربسته فلزی قرار ندهید.
– تلفن همراهی با جذب پایین اشعه برای بدن بخرید.
– در هنگام مکالمه از هدست استفاده کنید.
– از هندزفریهای بلوتوثدار استفاده کنید.
– جلوی آنتن موبایلتان را نپوشانید.
– از اسپیکر یا پخش صدا استفاده کنید.