پرداختیهای میلیون دلاری فعالان حوزه زنان نیویورک به معاونت امور زنان برای پیاده سازی «تساوی جنسیتی» در ایران
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار به نقل از زنان خبر؛ فرشته روح افزا معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان در نشست بررسی خشونت علیه زنان در غرب عنوان کرد: برخی با بزرگنمایی مسائل خشونت علیه زنان به دنبال ضربه زدن به موقعیت زنان در جامعه هستند و بحثهایی که توسط برخی نهادهای اجتماعی و دولتی در کشور مطرح می شود، بیان کننده واقعیت جامعه ایران نیست.
وی افزود: اگرچه در گذشته مسائلی وجود داشته اما جای سوال است کسانی که از موضوع خشونت فیزیکی علیه زنان صحبت می کنند و خانه داری و همسرداری را مصداق خشونت معرفی می کنند، به دنبال چه چیزی هستند؟
روح افزا مطرح کرد:مصادیق خشونت علیه زنان در منطقه و در کشورهایی همچون فلسطین، سوریه، یمن و .. به طور روزانه رخ می دهد و یک چهارم کشته شدگان در غزه کودکان هستند و این چیزی جز خشونت علیه زنان و خانواده ها نیست.
معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان اظهار داشت: مادران در افغانستان، عراق و سوریه تحت فشارهای روحی و روانی بسیاری قرار دارند اما مدعیان مدعیان دفاع از حقوق زنان در این زمینه سکوت می کنند.کسانی که فریاد نارنجی می زنند چرا در مقابل کشته شدن ۳۶ زن ایرانی در حادثه تروریستی اخیر هیچ واکنشی نشان نمی دهند؟
وی گفت:وقتی هویت مادری را از زنان می گیریم و به آنان تلقین می کنیم که فرزندپروری کاری بیهوده است، نتیجه آن از هم پاشیدگی نظام خانواده است و ترویج ازدواج سفید در ایران، مصداق واقعی خشونت علیه زنان است چون زنان در این رابطه بیشترین آسیب را می بینند.
روح افزا ادامه داد: امروزه از سوی برخی دستگاه ها و در همایش هایی در دانشگاهها ازدواج سفید تبلیغ می شود و همایش هایی با موضوع تجربه ازدواج سفید می گذارند و امنیت زنان در جوامع غربی به شدت پایین آمده است و گروهی با ترویج پوشاک غربی، موسیقی غربی و موسیقی زنان به دنبال تحریک جامعه هستند.
معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان تصریح کرد:معتقدیم حضور زنان ناتوان در مجلس شورای اسلامی به نوعی خشونت علیه زنان است. این در حالی است که سازمان ملل در پرسشنامه ای به دنبال آمار حضور زنان در مناصب مدیریتی و دولتی است در حالی که ما به دلایل مختلف به کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان نپیوسته ایم، چرا باید پاسخگوی اقداماتمان در این زمینه باشیم؟ سازمان ملل جز تحریم برای ما کاری نکرده است.
وی یادآور شد: اصطلاح تن فروشی بار منفی دارد و باید به جای آن از واژه «کارگران جنسی» استفاده کنیم که این یک تعرض به نظام خانواده است و براساس آمار، ۹۰ درصد زنان تهرانی تلفن همراه همسرانشان را چک می کنند که این نشان دهنده فضای نا امن ذهنی و روانی برای زنان است. مسئولان به جای رسیدگی به این موارد، به دنبال برنامه ریزی برای زنان خیابانی است.
روح افزا افزود: موضوع حقوق زنان سیاسی شده است و شاهدیم که در وزارت بهداشت و برخی بانکها و ادارات دیگر مبلغ ۱۵۰ هزار تومان حق آرایش به دختران و زنان جوان در فیش حقوقی آنها در نظر گرفته می شود؛ با این استدلال که بیماران و مشتریان باید احساس آرامش داشته باشند.
معاون شورای فرهنگی اجتماعی زنان اظهار داشت: فعالان سازمانهای زنان در نیویورک اسنادی را منتشر کرده اند که میلیونها دلار به معاونت امور زنان ریاست جمهوری ایران پرداخت شده است تا تساوی جنسیتی را در کشور پیاده کنند که باید محل هزینه کرد این مبالغ مشخص شود.
وی مطرح کرد: شورای فرهنگی اجتماعی زنان دستگاهی فراقوه ای است و معاونت زنان موظف و مکلف است گزارش عملکرد خود را ارائه دهد هرچند در این زمینه رئیس جمهور باید گزارش را ارائه دهد اما این به آن معنی نیست که از معاونت زنان گزارشی ارائه نشود.