چاپ خبــر

توسعه گردشگری در فریدونشهر به شرط فراهم کردن زیرساخت‌ها و توجه به فرهنگ و عدالت

امام جمعه فریدونشهر با بیان این که تجربه حدود بیست ساله گردشگری در این شهرستان نشان می‌دهد هنوز زیرساخت‌های بهره مندی از آن برای رشد اقتصادی شهرستان فراهم نشده است و در مجموع آورده‌های گردشگری برای فریدونشهر در مقابل هزینه‌ای که شهرستان بابت گردشگری در زمینه‌های مختلف اقتصادی، زیست محیطی، فرهنگی، اجتماعی و غیره پرداخت کرده است، منفعتی برای فریدونشهر به همراه نداشته است، گفت: توسعه گردشگری در این شهرستان باید همراه با توجه به عدالت و فرهنگ باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، حجت‌الاسلام اسمعیل شامحمدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته فریدونشهر با اشاره به این که «گردشگری با پیوست فرهنگ و عدالت» یک فرهنگ و سبک زندگی قرآنی است و کسی نمی‌تواند منکر این موضوع شود، گفت: اما همین مسأله بدون درنظر گرفتن «پیوست فرهنگی» می‌تواند منشأ آسیب‌های جدی باشد.

خطیب جمعه فریدونشهر تأکید کرد: اتهام مخالفت روحانیت با گردشگری مانند اتهامی بود که اول انقلاب به امام خمینی -رحمة الله علیه- زده و می‌گفتند امام مخالف سینما و رادیو است که ایشان در پاسخ فرمودند: «ما با سینما مخالف نیستیم با مرکز فحشاء مخالفیم».

وی در این رابطه این سخن رهبر انقلاب در سال 1392 را یادآوری کرد که فرمودند: «ما گفتیم مسائل اقتصادی و مسائل گوناگونِ مهم پیوست فرهنگی داشته باشد، معنای آن این است كه یك حركت اساسی كه در زمینه‌ی اقتصاد، در زمینه‌ی سیاست، در زمینه‌ی سازندگی، در زمینه‌ی فنّاوری، تولید، پیشرفت علم می‌خواهیم انجام بدهیم، ملتفت لوازم فرهنگی آن باشیم» .

امام جمعه فریدونشهر با اشاره به لزوم توجه به مسأله عدالت، این سخنان رهبری را بازخوانی کرد که فرمودند: «به نظر من هر مصوبه‌ای که شما تصویب می‌کنید، هر لایحه‌ای که در دولت تنظیم می‌کنید، هر بخشنامه‌ای که خود شما در دستگاه خودتان صادر می‌کنید، یک پیوست عدالت باید داشته باشد.»
حجت‌الاسلام شامحمدی با استناد به این دو سخن رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: گردشگری اگر با پیوست فرهنگی و عدالت همراه نباشد برای آینده و فرهنگ این شهرستان آسیب‌زا خواهد بود.

این سخنان امام جمعه فریدونشهر در پی واکنش‌ها به خطبه‌های نماز جمعه هفته گذشته وی ایراد شد. وی در هفته گذشته با یادآوری بیانات اعتراض آمیز رهبر معظم انقلاب در مورد اتفاقاتی که در زمینه اشرافی گری و گسترش فساد در دهکده تفریحی سد زاینده رود در شهرستان چادگان در حال وقوع است، نسبت به برگزاری و حضور در مراسم کلنگ زنی احداث مجموعه تفریحی گردشی در محوطه سد میدانک این شهرستان بدون داشتن هرگونه پیوست فرهنگی انتقاد کرده بود.

خطیب جمعه فریدونشهر در هفته گذشته با بیان این حدیث از حضرت علی -علیه السّلام- که فرموده‌اند دولت‌ها با چهار عامل سقوط می‌کنند اول زیر پا گذاشتن اصول و قواعد پذیرفته شده جامعه، دوم مشغول مسائل فرعی و حواشی شدن، سوم مسئولیت دادن به انسان‌های اراذل و پست و چهارم کنار گذاشتن انسان‌های فاضل و دانا و کاردان، گفته بود: در دولت گذشته هر چهار مورد اتفاق افتاد و ما روزی را ندیدیم که رئیس جمهور مشغول امور فرعی نباشد و دیدیم چقدر به انسان‌های فاسق در رأس امور و مسئولیت‌ها بها داده شد که در بین آن‌ها از اختلاس‌گر تا جاسوس حضور داشتند.

وی افزوده بود: پرداختن به مسأله گردشگری یکی از این فرعیاتی است که در دولت قبل به جای پرداختن به معیشت و اشتغالزایی مردم مورد توجه قرار داشت.
حجت الاسلام شامحمدی عنوان کرد: تجربه حدود بیست ساله گردشگری در این شهرستان نشان می‌دهد هنوز زیرساخت‌های بهره مندی از آن برای رشد اقتصادی شهرستان فراهم نشده است و در مجموع آورده‌های گردشگری برای فریدونشهر در مقابل هزینه‌ای که شهرستان بابت گردشگری در زمینه‌های مختلف اقتصادی، زیست محیطی، فرهنگی، اجتماعی و غیره پرداخت کرده است، منفعتی برای فریدونشهر به همراه نداشته است.

امام جمعه فریدونشهر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت جدید، اول حضور در بین مردم و غائب نبودن از انظار عمومی، دوم خلف وعده نکردن و صداقت داشتن و سوم منت نگذاشتن به مردم را سه توصیه رهبری به مسئولان برشمرد.

وی با تبریک انتصاب شهردار جدید فریدونشهر از شورا و شهردار خواست فرصت چهار ساله کسب شده برای خدمت به مردم را غنیمت بشمارند و نسبت به شایعات مطرح شده در مورد دخالت وی و سایر مسئولان در انتخاب شهردار فریدونشهر یا برف انبار با تأکید بر این که دخالت هر شخص خارج از دایره اعضای شورا در این مورد فاقد وجاهت قانونی است، این موضوع را تکذیب کرد.

حجت الاسلام شامحمدی ضمن تقبیح صحبت‌های بی‌اساس در مورد سپاه پاسداران، این ارگان انقلابی را منشاء خدمات و خیرات بیشمار دانسته که پرورش دهنده انسان‌های بزرگ، مؤمن، انقلابی و خدوم همچون سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید محسن حججی بوده است و اظهار کرد افتخار بنده این است که از عاشقان و علاقه مندان این عزیزان هستم.

انتهای پیام/

  1. ناشناس گفت:

    کلنگ احداث بزرگترین پروژه گردشگری شهرستان فریدونشهر به زمین زده شد…… سد میدانک اول شهرستان فریدونشهر با وسعتی حدود ۱۰ هکتار و سرمایه گذاری ۸۶۹ میلیارد ریالی …..
    جناب شاهمحمدی عزیز امام جمعه محترم . پس اگر از دست شما بر می آید مقابله کنید .
    همانطور که دانشگاه در این شهر کارخانه ادم سازی نشد این مرکز گردشگری هم نه تفریح سازی می کند نه گردشگری . همان مصیبتی که به چادگان و حاشیه نشینان رود خانه آمد همان بلا بر سر این مردم خواهد آمد . این یک استحاله است . مردم فریدونشهر گرج ، لر، ترک ، فارس، ارمنی و … در طول تاریخ چند صد ساله در حریم مشخص در کنار یکدیگر با مسالمت زندگی کردند ممکن است خرده ضعف های فرهنگی زیاد هم داشته باشند اما ریشه و قومیت خودشان را حفظ کردند. و مهمتر از همه حریم هر یک قوم و حرمت حفظ شده . کل منطقه برای علامقندان طبیعت و بوم گرد جای گردش است و نیازی به این هیاهو ندارد. این مرکز میشد در حاشیه چسبیده به شهر ایجاد شود که از امکانات شهری هم برخوردار شود در یک محدوده بکر که نفوذ آب دارد و به سرشاخه چشمه ی چشمه لنگان مرتبط و در بالا دست آن قرار دارد که تامین کنند آب شرب دهها هزار نفر است . تمام منطقه را آلوده خواهد کرد . همان بلایی که بر سر زاینده رود آمد . مردم اصفهان الان از آب شرب گوارا که نه با فاضلاب عطش خود را مهار می کنند .چرا چون از سر چشمه تا رسیدن آب به تصفیه خانه این گونه مراکز تماما فاظلاب شان به رودخانه سرازیر می شود. ……. از لحاظ اقتصادی درآمد حاصله به جیب متولـــــــــــــــیـــان آن خواهد رفت و آیدی برای مردم منطقه جز بیگاری و ……. نخواهد شد. تمام نیاز های خود را نه از شهرستان که از مرکز استان تهیه خواهند کرد .پس گردش مالی برای مردم نخواهد داشت ………………. و مهمتر از همه فرهنگ سازی است . اکنون که فرهنگ مردم در تمام کشور رها شده و در مراکز استان وشهر های بزرگ شدت آن بیشتر است . خانواده رها شده .دغدغه خانواده ها تغییر کرده و فرزندان دختر و پسر در خانواده ها رها شده . نیاز ها تغییر کرده . خواسته ها عقده شده و در این گونه مراکز سرازیر می شود . کدام مسئول می تواند تعهد بدهد که هیچ آسیبی به منطقه نرسد . این جا یک شهر کوچک است و همه چیز دیده می شود و پیداست و خودش را نشان می دهد نیاز به زحمت زیاد نیست . از زمانی که پداران پیر شدند و داس را بر زمین گذاشتند فرزندان به هوای تفریح به باغداری و کنار آن تفریح روی آ وردند و سایبان تبدیل به اتاقک و اتاقک تبدیل به خانه باغ شد . ایا سوء تاثیر فرهنگی نداشت آیا ! . آیا فرزندانِ فرزندان این پدران مثل پدربزرگ هاشان فکر می کنند . این یک نمونه کوچک است . درست که حریم خصوصی قلمداد می شود ولی آیا تاثیر سوء فرهنگی گردشگری ندارد . برای مردم بومی منطقه همین قدر بس است و ارضا کننده نیاز های گردشگری مردم هست . آن مسئولی که دغدغه گردشگری دارد نه به فکر مردم منطقه است نه برای رضای خدا کار می کند بلکه مــــــــطـــــــامــــع خودشان را دنبال می کنند. باید زمینه فکری و شغلی برای جوانان ایجاد کرد . جوانان تحصیلکرده و با دانش در شهر زیاداند . …… با احترام

  2. ناشناس گفت:

    دانشگاه كارخانه آدم سازي بود اما از وقتي يك فرد از خارج شهرستان رئيس شد و تنها فكر و ذهنش پر كردن جيب خودش بود. و تمام افراد ارزشي را كنار گذاشت و افرادي كه با اهداف خودش سازگار بود به عنوان مسئول انتخاب كرد وضع اينگونه شد. وگرنه در كجاي اين مملكت يك مركز آموزش عالي به محلي براي انباركردن كاه به بهانه درآمدزايي تبديل شده است. ايشان همزمان رئيس بويين هم هستند ولي آيا جرات كرده همچين طرحي را در آن شهرستان هم پياده كند. وقتي ما مطالبه گر نباشيم. دانشگاهي كه با پول و سرمايه همين مردم درست شد ميشود منبع درآمد رئيس و ديگر مسئولين دانشگاه كه از ايشان حمايت مي كنند. باور نميكنيد يك سري به دانشگاه بزنيد اونوقت متوجه عمق فاجعه ميشويد . وقتي همه جا به دنبال جذب دانشجو هستند . دانشگاه به محلي براي چراي دام تبديل مي شود. واقعا تا كي سكوت.؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

Go to TOP