
توسعه گردشگری در فریدونشهر به شرط فراهم کردن زیرساختها و توجه به فرهنگ و عدالت
امام جمعه فریدونشهر با بیان این که تجربه حدود بیست ساله گردشگری در این شهرستان نشان میدهد هنوز زیرساختهای بهره مندی از آن برای رشد اقتصادی شهرستان فراهم نشده است و در مجموع آوردههای گردشگری برای فریدونشهر در مقابل هزینهای که شهرستان بابت گردشگری در زمینههای مختلف اقتصادی، زیست محیطی، فرهنگی، اجتماعی و غیره پرداخت کرده است، منفعتی برای فریدونشهر به همراه نداشته است، گفت: توسعه گردشگری در این شهرستان باید همراه با توجه به عدالت و فرهنگ باشد.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، حجتالاسلام اسمعیل شامحمدی در خطبههای نماز جمعه این هفته فریدونشهر با اشاره به این که «گردشگری با پیوست فرهنگ و عدالت» یک فرهنگ و سبک زندگی قرآنی است و کسی نمیتواند منکر این موضوع شود، گفت: اما همین مسأله بدون درنظر گرفتن «پیوست فرهنگی» میتواند منشأ آسیبهای جدی باشد.
امام جمعه فریدونشهر با اشاره به لزوم توجه به مسأله عدالت، این سخنان رهبری را بازخوانی کرد که فرمودند: «به نظر من هر مصوبهای که شما تصویب میکنید، هر لایحهای که در دولت تنظیم میکنید، هر بخشنامهای که خود شما در دستگاه خودتان صادر میکنید، یک پیوست عدالت باید داشته باشد.»
حجتالاسلام شامحمدی با استناد به این دو سخن رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: گردشگری اگر با پیوست فرهنگی و عدالت همراه نباشد برای آینده و فرهنگ این شهرستان آسیبزا خواهد بود.
وی افزوده بود: پرداختن به مسأله گردشگری یکی از این فرعیاتی است که در دولت قبل به جای پرداختن به معیشت و اشتغالزایی مردم مورد توجه قرار داشت.
حجت الاسلام شامحمدی عنوان کرد: تجربه حدود بیست ساله گردشگری در این شهرستان نشان میدهد هنوز زیرساختهای بهره مندی از آن برای رشد اقتصادی شهرستان فراهم نشده است و در مجموع آوردههای گردشگری برای فریدونشهر در مقابل هزینهای که شهرستان بابت گردشگری در زمینههای مختلف اقتصادی، زیست محیطی، فرهنگی، اجتماعی و غیره پرداخت کرده است، منفعتی برای فریدونشهر به همراه نداشته است.
اخبار مرتبط
- نقش مسئولان قبل در ترور سردار سلیمانی بررسی شود
- تصاویر| بزرگداشت سردار سلیمانی با حضور هم رزم شهید پرافتخار مقاومت
- تعلل استاندار در انتصاب مسئولان توجیه پذیر نیست/ مسببین وضع موجود نباید برسرکار بمانند
- برخی نمایندگان در انتصابات به دنبال یارکشی برای انتخابات هستند
- تأکید امام جمعه بر مشارکت مردم در آباد کردن فریدونشهر
کلنگ احداث بزرگترین پروژه گردشگری شهرستان فریدونشهر به زمین زده شد…… سد میدانک اول شهرستان فریدونشهر با وسعتی حدود ۱۰ هکتار و سرمایه گذاری ۸۶۹ میلیارد ریالی …..
جناب شاهمحمدی عزیز امام جمعه محترم . پس اگر از دست شما بر می آید مقابله کنید .
همانطور که دانشگاه در این شهر کارخانه ادم سازی نشد این مرکز گردشگری هم نه تفریح سازی می کند نه گردشگری . همان مصیبتی که به چادگان و حاشیه نشینان رود خانه آمد همان بلا بر سر این مردم خواهد آمد . این یک استحاله است . مردم فریدونشهر گرج ، لر، ترک ، فارس، ارمنی و … در طول تاریخ چند صد ساله در حریم مشخص در کنار یکدیگر با مسالمت زندگی کردند ممکن است خرده ضعف های فرهنگی زیاد هم داشته باشند اما ریشه و قومیت خودشان را حفظ کردند. و مهمتر از همه حریم هر یک قوم و حرمت حفظ شده . کل منطقه برای علامقندان طبیعت و بوم گرد جای گردش است و نیازی به این هیاهو ندارد. این مرکز میشد در حاشیه چسبیده به شهر ایجاد شود که از امکانات شهری هم برخوردار شود در یک محدوده بکر که نفوذ آب دارد و به سرشاخه چشمه ی چشمه لنگان مرتبط و در بالا دست آن قرار دارد که تامین کنند آب شرب دهها هزار نفر است . تمام منطقه را آلوده خواهد کرد . همان بلایی که بر سر زاینده رود آمد . مردم اصفهان الان از آب شرب گوارا که نه با فاضلاب عطش خود را مهار می کنند .چرا چون از سر چشمه تا رسیدن آب به تصفیه خانه این گونه مراکز تماما فاظلاب شان به رودخانه سرازیر می شود. ……. از لحاظ اقتصادی درآمد حاصله به جیب متولـــــــــــــــیـــان آن خواهد رفت و آیدی برای مردم منطقه جز بیگاری و ……. نخواهد شد. تمام نیاز های خود را نه از شهرستان که از مرکز استان تهیه خواهند کرد .پس گردش مالی برای مردم نخواهد داشت ………………. و مهمتر از همه فرهنگ سازی است . اکنون که فرهنگ مردم در تمام کشور رها شده و در مراکز استان وشهر های بزرگ شدت آن بیشتر است . خانواده رها شده .دغدغه خانواده ها تغییر کرده و فرزندان دختر و پسر در خانواده ها رها شده . نیاز ها تغییر کرده . خواسته ها عقده شده و در این گونه مراکز سرازیر می شود . کدام مسئول می تواند تعهد بدهد که هیچ آسیبی به منطقه نرسد . این جا یک شهر کوچک است و همه چیز دیده می شود و پیداست و خودش را نشان می دهد نیاز به زحمت زیاد نیست . از زمانی که پداران پیر شدند و داس را بر زمین گذاشتند فرزندان به هوای تفریح به باغداری و کنار آن تفریح روی آ وردند و سایبان تبدیل به اتاقک و اتاقک تبدیل به خانه باغ شد . ایا سوء تاثیر فرهنگی نداشت آیا ! . آیا فرزندانِ فرزندان این پدران مثل پدربزرگ هاشان فکر می کنند . این یک نمونه کوچک است . درست که حریم خصوصی قلمداد می شود ولی آیا تاثیر سوء فرهنگی گردشگری ندارد . برای مردم بومی منطقه همین قدر بس است و ارضا کننده نیاز های گردشگری مردم هست . آن مسئولی که دغدغه گردشگری دارد نه به فکر مردم منطقه است نه برای رضای خدا کار می کند بلکه مــــــــطـــــــامــــع خودشان را دنبال می کنند. باید زمینه فکری و شغلی برای جوانان ایجاد کرد . جوانان تحصیلکرده و با دانش در شهر زیاداند . …… با احترام
دانشگاه کارخانه آدم سازی بود اما از وقتی یک فرد از خارج شهرستان رئیس شد و تنها فکر و ذهنش پر کردن جیب خودش بود. و تمام افراد ارزشی را کنار گذاشت و افرادی که با اهداف خودش سازگار بود به عنوان مسئول انتخاب کرد وضع اینگونه شد. وگرنه در کجای این مملکت یک مرکز آموزش عالی به محلی برای انبارکردن کاه به بهانه درآمدزایی تبدیل شده است. ایشان همزمان رئیس بویین هم هستند ولی آیا جرات کرده همچین طرحی را در آن شهرستان هم پیاده کند. وقتی ما مطالبه گر نباشیم. دانشگاهی که با پول و سرمایه همین مردم درست شد میشود منبع درآمد رئیس و دیگر مسئولین دانشگاه که از ایشان حمایت می کنند. باور نمیکنید یک سری به دانشگاه بزنید اونوقت متوجه عمق فاجعه میشوید . وقتی همه جا به دنبال جذب دانشجو هستند . دانشگاه به محلی برای چرای دام تبدیل می شود. واقعا تا کی سکوت.؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!