به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار امروزه اینترنت جزء لاینفک زندگیها شده است. همه مردم در هر زمینهای از تحصیل تا اقتصاد و تا مسائل علمی و ارتباطی به اینترنت نیاز دارند.
این نیاز بعضاً در مناطق دوردست که دسترسی به امکانات و ظرفیتهای شهری و مرکزی وجود ندارد، از اهمیت بیشتر و حیاتیتری برخوردار است.
لذا حاکمیت با تصویب طرح USO دولتها را موظف به برخوردار کردن روستاها به اینترنت کرده است. در شهرستان فریدونشهر شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین شرکت ارتباطی کشور و تنها میزبان تلفنهای ثابت ایران، بخشی از این مسئولیت را به عنوان پیمانکار دولت برعهده گرفته است.
حمیدرضا عطایی در این رابطه گفت: در همین راستا از سال 1396 تاکنون اتصال روستاهای شهرستان فریدونشهر به فیبر نوری در دستور کار قرار گرفته و عملیات اجرایی این طرح پیگیری میشود.
رئیس اداره مخابرات فریدونشهر اظهار کرد: تاکنون 200 کیلومتر فیبر نوری در روستاهای شهرستان فریدونشهر کشیده شده است و تاکنون 58 روستای شهرستان به بستر پهنای باند پرسرعت متصل شدهاند.
وی از اجرای این طرح در این شهرستان در شرایطی گفت که به دلیل شرایط ویژه جغرافیایی نظیر مسیرهای صعب العبور و کوهستانی، بستر سنگی زمین، گستره جغرافیایی زیاد و غیره، عملاً کار کردن در شرایط بسیار سختی صورت میگرفت.
عطایی با اشاره به این که عموماً پیمانکاران از اجرای این طرح در فریدونشهر به دلیل همین شرایط سخت استقبال نمیکردند، از اجرای این پروژه توسط پیمانکار بومی سخن گفت.
رئیس اداره مخابرات شهرستان فریدونشهر اظهار کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی فریدونشهر نظیر سرما و یخزدگی و برخی مسائل اجتماعی طی هماهنگی انجام شده با استان و دستگاههای مختلف تصمیم گرفتیم خطوط فیبر نوری را به صورت زمینی در شهرستان اجرا کنیم.
وی تصریح کرد: اکنون در مسیر روستاهای پیشکوه و پشتکوه موگویی خط فیبر نوری تا آخرین روستاها کشیده شده است و در مسیر دهستان عشایری نیز تا همین طور تا آخرین روستاها پیش رفتهایم و تنها اتصال چند روستا به شبکه اینترنت پرسرعت فیبر نوری باقی مانده است.
عطایی با اشاره به مشکلات اقتصادی و عدم تخصیص بودجه و اعتبارات دولتی که عمدتاً با تاخیر پرداخت میشود گفت: با پیگیریهای صورت گرفته و توجه خاص شرکت مخابرات منطقه اصفهان به محرومیتزدایی و تأمین رضایت مشترکین در تمامی حوزهها، طی سال جاری نیز هفت کیلومتر فیبر نوری حدفاصل روستای قلعهسرخ به درهسیب نیز اجرا شد تا روستای دره سیب هم به این امکان زیرساختی مجهز شود.