logo

امروز چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴

Wednesday, 2 April , 2025

اسکان نزدیک به 3500 مسافر تعطیلات نوروزی در فریدن

تعداد سه هزار و۴۹۷ آمار مسافرین نوروزی ساکن در مدارس، هتل‌ها، مهمانپذیر ها و مهمانسراهای ادارات شهرستان فریدن بوده اند که نشان دهنده افزایش ۷/۱۴درصدی باتوجه به آمار مشابه در سال گذشته است.

تاریخ انتشار: 20:56 - چهارشنبه 1393/01/20
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
اسکان نزدیک به 3500 مسافر تعطیلات نوروزی در فریدن

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فریدونشهر به نقل از فریدننا؛ ، محمود سلیمی دبیر ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان فریدن گفت: تعداد سه هزار و۴۹۷ آمار مسافرین نوروزی ساکن در مدارس، هتل‌ها، مهمانپذیر ها و مهمانسراهای ادارات شهرستان بوده اند که نشان دهنده افزایش ۷/۱۴درصدی باتوجه به آمار مشابه در سال گذشته است.

وی افزود: در سال گذشته سه هزار و ۲۰۰ نفر مسافر در این شهر اسکان داده شد که این آمار در سال ۹۳ به تعداد سه هزار و۴۹۷نفر افزایش پیدا کرد.

گفتنی است؛ در سال ۹۳ تعداد ۷۴۹ هزار ۴۰۸ نفر مسافر وارد شهرستان فریدن شده اند که نسبت به سال گذشته رشد ۴/۱ داشته است.

همچنین تعداد ۷۲۵ هزار و ۳۲۸ نفر مسافر با خودرو شخصی و ۲۴هزار و۸۰ نفر مسافر با خودرو عمومی وارد شهرستان فریدن شده اند.


برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در فریدونشهر منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد