logo

امروز چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴

Wednesday, 2 April , 2025

گروهان زنان گازگیر داعش

زنان گازگیر داعش، یک زن عراقی را به جرم نمایان بودن دست‌هایش، به شدت گاز گرفته و وی را مجروح کردند.

تاریخ انتشار: 15:18 - سه شنبه 1394/05/13
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
گروهان زنان گازگیر داعش

به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل از جبهه جهانی مستضعفین، گروهان زنان گازگیر داعش، یک زن عراقی را به دلیل بیرون بودن دستانش از لباس، تا سر حد مرگ گاز گرفتند.

سایت خبری «دوت مصر» در این‌باره گزارش داد، گازگیرهای داعش در بازار شهر شرقاط در شمال استان صلاح‌الدین، به یک زن حدود 40 ساله حمله کرده و او را به شدت مجروح کردند.

گفتنی است شدت حملات و ضربات سنگینی که به سر و صورت این زن میانسال وارد شد، موجب بیهوشی وی شده است.

چندی پیش گروهک تروریستی داعش گروهانی از زنان نقاب‌دار تشکیل داد که مأموریت آنان گشت زدن در خیابان‌ها و گاز گرفتن زنانی است که حجاب شرعی مورد نظر این گروهک را رعایت نکرده‌اند.

این گروهک تروریستی، داشتن روبنده و پوشیدن عبای گشاد و بلند سیاه‌رنگ که هیچ نقش و نگاری نداشته باشد را حجاب شرعی برای زنان می‌داند.

زنانی قربانی داعش علاوه بر مجازات گاز گرفتن، 30 ضربه شلاق خورده و یک ماه زندانی می‌شوند.

عناصر و سران داعش که به شهوت‌رانی و عیاشی شهرت دارند و زنان و دختران عراقی را به کنیزی می‌گیرند، وقتی در مقابل مردم عادی قرار می‌گیرند در تناقضی آشکار با چرخشی 180 درجه‌ای به وضع قوانینی سخت‌گیرانه پرداخته و مردم را به بهانه‌های واهی مانند درست نبستن پوشیه یا گوش دادن موسیقی شکنجه و اعدام می‌کنند.


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در فریدونشهر منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد