logo

امروز چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴

Wednesday, 2 April , 2025

مهاجرت معکوس مردم در برخی روستاهای فریدونشهر

بخشدار مرکزی فریدونشهر از مهاجرت مکعوس و مثبت مردم در برخی از روستاهای این شهرستان در چند سال اخیر خبر داد.

تاریخ انتشار: 17:13 - دوشنبه 1392/10/9
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
مهاجرت معکوس مردم در برخی روستاهای فریدونشهر

به گزارش پایگاه خبری پونه زار ؛ گشتاسب مری اظهار داشت: در برخی از روستاها همانند روستای برداسیاب، دره تاج الدین، شاه نشین و زمستانه که مردم آن جا را ترک کرده بودند در چند سال اخیر شاهد بازگشت و آبادانی در این روستا بوده ایم که خوشبختانه چهره این روستاها را نوار سبزی به ویژه در فصل های بهار و تابستان پوشانده است.
وی با اشاره به اینکه مهاجرت منفی در چند سال اخیر در سطح شهرستان افزایش یافته خاطر نشان کرد: درآمد زایی و ایجاد شغل در روستاها ، تامین و ارائه خدمات رفاهی در سطح شهرستان از جمله مواردی است که با ایجاد آن نه تنها از مهاجرت مردم کاسته می شود بلکه موجب جذب و کشش مردم به خاک آب و اجدادی خود می شود.
بخشدار مرکزی فریدونشهر تصریح کرد: در شهرستان فریدونشهر به دلیل وضعیت جغرافیایی و کوهستانی بودن منطقه بسترهای مناسبی جهت توسعه صنعت گردشگری، باغداری و کشاورزی فراهم بوده که سرمایه گذاران بومی و خارج از شهرستان می توانند با شناسایی مناطق بهره خیز در عرصه های متعدد در فریدونشهر سرمایه گذاری کنند

 


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در فریدونشهر منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد