logo

امروز دوشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۴

Monday, 31 March , 2025

تشکر شبکه بهداشت از پویشی مردمی

پویش مردمی کمک به شخص مبتلا به بیماری کرونا در شبکه های مجازی جواب داد و سه نفر آزمایش پادتن کرونا دادند.

تاریخ انتشار: 23:57 - پنجشنبه 1399/05/23
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
تشکر شبکه بهداشت از پویشی مردمی

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، شبکه بهداشت و درمان شهرستان فریدونشهر از پویش مردم فریدونشهر برای رساندن پلاسما به بیمار کرونایی با وضعیت وخیم تشکر کرد.

صبح چهارشنبه خبری مبنی بر نیاز فوری پادتن کرونا برای یک بیمار مبتلا به این ویروس در شهرستان فریدونشهر از گروه خونی AB مثبت منتشر شد و این خبر بلافاصله توسط مردم در شبکه‌های اجتماعی دست به دست و  در میان مردم منتشر شد.

سه نفر که دارای شرایط مورد نیاز بودند، با شماره  اعلام شده، تماس گرفتند و آرمایش پادتن بیماری کرونا را دادند که در صورت مثبت بودن آزمایش، خون‌گیری  با هدف انتقال پلاسما از فرد منتخب به شخص بیمار انجام می شود و شخص مبتلا بهبود می بابد

شبکه بهداشت و درمان فریدونشهر با صدور اطلاعیه ای از مردم شهرستان فریدونشهر به دلیل این همکاری و پویش صورت گرفته تشکر کرد.

مردم این شهرستان بار دیگر نیک‌خویی خود را ثابت کردند از این رو دست به درگاه خداوند مهربان باید بلند کرد تا خداوند همه بیماران را شفا داده و شرّ این ویروس را از سر مردم کوتاه کند.

درصد کمی از مبتلایان به  بیماری کرونا جان خود را از دست بدهند اما رعایت پروتکل ها بهداشتی می تواند ضمن قطع زنجیره انتقال، مانع از شریک شدن در مرگ بی گناهان می شود.

انتهای پیام/


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در فریدونشهر منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد