logo

امروز سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴

Tuesday, 8 April , 2025

وظیفه نسل جوان نگهداری از میراث انقلاب حضرت امام(ره) است

فرمانده سپاه ناحیه فریدن گفت: وظیفه نسل جوان نگهداری از میراث حضرت امام خمینی (ره) و انقلاب است.

تاریخ انتشار: 16:48 - یکشنبه 1392/11/13
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
وظیفه نسل جوان نگهداری از میراث انقلاب حضرت امام(ره) است

به گزارش تیم رصد فضای مجازی پایگاه خبری پونه زار، علی فتحیان صبح امروز در جمع مسئولان این شهر با اشاره به گرامی‌داشت سالروز ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی و دهه فجر اظهار کرد: باید از انقلاب اسلامی میراث ماندگار حضرت امام خمینی (ره) و خون شهیدان نگهداری کنیم.

وی انقلاب اسلامی را یک معجزه الهی در قرن اخیر معرفی کرد و گفت: گذشت زمان و توسعه علمی، فرهنگی، سیاسی و نظامی ما در طول 35 سال انقلاب سبب احساس این معجزه بزرگ الهی شده است.

فرمانده سپاه ناحیه فریدن به رتبه ممتاز علمی ایران اسلامی در جهان اشاره داشت و افزود: معجزه احمدی‌روشن‌ها و توان و رشد نهادینه شده در بطن انقلاب اسلامی است که هیمنه ابرقدرت‌ها از جمله آمریکا را درهم شکسته است.

وی تاکید کرد: امروزه نوع نبردها در چرخه تغییر قرار گرفته و با رشد فضای فکری رشد اسلام خواهی بیشتر شده و دشمنان را نگران کرده است.

فتحیان خواستار دنبال کردن جهت‌دهی و مدیریت جنگ نرم در دنیا شد و خاطرنشان کرد: دنیا امروزه تسلیم روابط اجتماعی، انسانی و ادبیات فاخر ما شده و این معجزه اسلام در مقابل فرهنگ بی‌بند و باری‌ها به پیش می‌رود تا دنیا را فتح کند.

وی تاکید کرد: نباید به داشته‌های خود بی‌توجه باشیم که ناسپاسی ما سبب از دست دادن نعمت‌ها می‌گردد و اگر این نعمت‌ها را قدردان بود و به آن بها داد و آنها را محور همه کارهایمان قرار دهیم بدون شک آینده از آن ما است.


برچسب‌های خبر
اخبار مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در فریدونشهر منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد