به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پونه زار، حجت الاسلام اسماعیل سیاوشی، نماینده شهرستانهای فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت در مجلس شورای اسلامی، یک ماه مانده تا سالروز آغاز به کار مجلس دوازدهم با برگزاری نشستی با حضور جمعی از مسئولان شهرستان فریدن و مردم این چهار شهرستان، گزارشی از عملکرد 11 ماهه خود را ارائه کرد.
وی در ابتدا تصریح کرد: وظیفه نماینده قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین است اما اگر مشکلات مردم حوزه انتخابیه خود را پیگیری نکنیم و برای رشد و پیشرفت این مناطق تلاشی نکنیم، حق مردم تضییع میشود.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این که با شهادت شهید سیدابراهیم رئیسی و روی کار آمدن دولت جدید، مسئولان بسیاری از پیگیریهای انجام شده را نپذیرفتند و مجبور شدیم بسیاری از امور را دوباره از صفر پیگیری کنیم، یکی از اقدامات انجام شده را ترسیم وضعیت واقعی مشکلات این چهار شهرستان عنوان کرد.
حجت الاسلام سیاوشی از ارتباط مداوم و مرتب با وزرا و معاونین و سایر مسئولان عالی کشور سخن به میان آورد و «وحدت» را زیربنای مورد نیاز برای احقاق حق مردم عنوان کرد.
نماینده مردم شهرستانهای غرب استان اصفهان با تأکید بر این که همه مشکلاتی کنونی این چهار شهرستان قابل حل است، دلایلی که برخی مسئولان برای نپرداختن و رفع نکردن این مشکلات عنوان میکنند مانند تورم و غیره را تنها بهانههای صرف نامید.
*مدیریت ناعادلانه استان، موجب تضییع حق شهرستانهای ما شده است
وی با تأکید بر ضرورت حمایت همه اقشار از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، خاطرشان کرد: مدیریت ناعادلانه استان، در سالهای گذشته موجب تضییع حق منطقه فریدن شده است. معیار مشکل مردم است و باید مشکلات مردم حل شود.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در توضیح چرایی استیضاح وزیر اقتصاد، به عملکرد عبدالناصر همتی اشاره کرد و گفت: با وزیری که در صحن علنی مجلس کد گرانی به بازار بدهد و با این کارش موجب جهش قیمت دلار بشود، چه باید میکردیم!؟
حجت الاسلام سیاوشی در مورد مسئله فرهنگی و حاشیهای دهکده تفریحی چادگان، راهحل این موضوع را واگذاری مدیریت این مرکز تفریحی اقامتی به مردم چادگان عنوان کرد و از رایزنیهای خود برای این منظور سخن گفت.
نماینده فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت از پیگیری تأمین آب شرب پایدار برای مناطق مختلف شهری و روستایی این چهار شهرستان خبر داد و ادامه داد: تا سال گذشته معلوم نبود آب شرب مردم این شهرستانها از کدام منبع باید تأمین شود، تا این که در جلسه با وزیر نیرو علیرغم تلاش برخی مسئولان استانی برای کارشکنی در این مباحث، آن را حل کردیم.
وی از چند دهه وعدههای دروغ مسئولان استان در این رابطه سخن به میان آورد در حالی که این منطقه منبع آبی چندین استان کشور است و تصریح کرد: در جلسه با وزیر نیرو مصوب شد آب شرب مورد نیاز این مناطق از چشمهلنگان تأمین شود.
حجت الاسلام سیاوشی با اشاره به مشکلات ناشی از قطعی برق به ویژه برای کشاورزان منطقه، گفت: اگر بنا بر قطعی برق باشد باید این قطعی در همه جا باشد، نه این که کارخانههای اصفهان آب و برق داشته باشند و کشاورزان ما به خاطر قطعی برق متضرر شوند و محصولاتشان از بین برود.
این نماینده مجلس دوازدهم میزان ناترازی برق کشور را 20 هزار مگاوات عنوان و با بیان این که تنها یکهزار مگاوات از نیاز برق کشور از انرژی هستهای تأمین میشود، گفت: اگر مسئولان ما در طول این سالها به جای بازیهای سیاسی به دنبال توسعه نیروگاههای هستهای تولید برق بودند همان طور که رهبر انقلاب سال گذشته فرمودند که باید میزان تولید برق ما از انرژی هستهای به 20 هزار مگاوات برسد، الان با این ناترازیها روبرو نبودیم.
*اگر عدالت نباشد پیامی از انقلاب صادر نشده است
وی اظهار کرد: از هر دستگاهی که در انجام وظیفه خود کوتاهی کند و بخواهد در حق این مردم بیعدالتی کند در کمیسیون اصل 90 مجلس شکایت خواهیم کرد و با مسئول آن به شدت در مجلس برخورد خواهیم کرد. چرا که اگر عدالت نباشد هیچ پیامی از انقلاب صادر نشده است.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: علیرغم همه مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد، پول به اندازه کافی به سازمانها و وزارتخانهها اختصاص داده میشود و این تنها همت مسئولان شهرستانها را میطلبد که برای دریافت آن تلاش و پیگیری کنند. در اداره نشستن و منتظر پول ماندن به خودی خود مشکلی را حل نخواهد کرد و حاصلی نخواهد داشت.
حجت الاسلام سیاوشی عنوان کرد: بحمدلله همدلی خوبی بین مسئولان شهرستانها ایجاد و فرصت مناسبی برای رشد و حرکت منطقه فراهم شده است.
این نماینده مجلس افزود: مجلس نیز با روزهای ابتدایی خود فرق کرده و بیدار شده است و دیگر مانند روزهایی که لیستی وزرای پیشنهادی رئیس جمهور را تأیید میکرد نیست.
وی از تشکیل کارگروههای همفکری برای احصا، اولویتبندی، چارهاندیشی و پیگیری مشکلات مردم چهار شهرستان سخن به میان آورد و از همه صاحبان فکر و ایده و افراد توانمند خواست با پیوستن به این کارگروهها نماینده را در حل سریعتر مشکلات و تلاش برای پیشرفت و توسعه منطقه یاری کنند.
*علیرغم کارشکنیها دو کارخانه بزرگ فرآوری سیبزمینی را به منطقه آوردیم
حجت الاسلام سیاوشی بیان کرد: طرح چهاربانده شدن جاده داران-الیگودرز فاقد ماده 23 بود لذا هر سال بودجه کمی به آن تخصیص داده میشد که سبب شده تاکنون به درازا بینجامد، اما با تلاشی که صورت گرفت امسال 500 میلیارد تومان برای آن اخذ شد، پیمانکارش هم مشخص شده و در حال تجهیز کارگاه برای شروع پروژه است.
نماینده منطقه فریدن بزرگ همچنین از پیگیری تعریض و بهسازی جاده داران-بن و همچنین طرحهای ورودی هر یک از چهار شهرستان خبر داد و با تشکر از همکاری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در تخصیص بودجه، قیر و تصویب طرحهای الحاق زمین شهری و روستایی، گفت: در این مدت از بنیاد مسکن 6500 تن قیر برای چهار شهرستان و 100 هزار تن قیر نیز برای شهرداریها گرفتیم.
وی با اشاره به این که هر ساله حدود 300 هزار تن سیبزمینی در این چهار شهرستان تولید میشود، از پیگیری احداث دو کارخانه فرآوری سیب زمینی در این منطقه با ظرفیت 180 هزار تن خبر داد که بدین ترتیب بیش از نیمی از سیب زمینیها این منطقه در این دو کارخانه فرآوری خواهند شد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اما از کارشکنیها در این مسیر سخن گفت و اظهار کرد: بعد از کسب موافقتها برای احداث این دو کارخانه که راه حلی اساسی برای حل مشکل بیکاری در چهار شهرستان ما هست، بانک عامل در اصفهان نوشته بود «فرآوری سیب زمینی فریدن توجیه ندارد» و از تأیید طرح خودداری کرده بود، با بانک تماس گرفتم و گفتم «یا این را تأیید میکنی یا اصفهان را روی سرت خراب میکنیم!»؛ موافقت بانک هم همان موقع اخذ شد.
*جذب بودجه دویدن مسئولان را میطلبد
حجت الاسلام سیاوشی با بیان این که 60 الی 70 درصد بودجه در خود وزارتخانهها مانده و مابقی در استانها و شهرستانها توزیع میشود، گفت: مسئولان ما باید کمر همت ببندند و برای جذب این بودجهها از تهران تلاش کنند. حتی مورد پیش آمده بودجه را وزارتخانه به ما تخصیص داده و وقتی به حساب اداره کل مربوطه در اصفهان ریخته است، اداره کل اصفهان از دادن بودجه اِبا کرده است که با پیگیری انجام شده، آن را نیز گرفتیم و به حساب شهرستان واریز کردیم.
نماینده فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت از حل مشکل احداث ساختمانهای دو طبقه در اراضی مسکن ملی شهرستان چادگان آن هم با تراکم 70 درصد و همچنین حل مشکل زمین شهری شهر داران از طریق رایزنی با وزارت راه و شهرسازی و دیدار با رئیس سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد.
وی دوباره عنوان کرد: این مشکل در سطح وزارتخانه و رئیس سازمان حل شده بود اما اداره متبوع آن در اصفهان، نمیپذیرفت و کار را حل نمیکرد که با پیگیری انجام شده این مانع نیز رفع شد.
این چهره انقلابی شناختهشده منطقه فریدن بزرگ از ضرورت وحدت و همدلی برای حل مسأله آب شرب، حق آبه کشاورزی و همچنین مسأله فاضلاب سخن گفت و افزود: زیبنده نیست روستاهای چنارود و کرچمبوی ما روی معدن آب قرار داشته باشند، ولی با مشکل تأمین آب شرب روبرو باشند.
حجت الاسلام سیاوشی با بیان این که یک مسئول گزارش داده بود که از خروجی چشمهلنگان تا الحاق رودخانه فریدونشهر به زایندهرود 650 میلیون متر مکعب آب برداشت میشود، چنین گزارشاتی را دروغ شمرد و از پیگرد قانونی این گزارش کذب سخن گفت و تأکید کرد: مردم ما به حقآبه خودشان نرسیدهاند.
این نماینده مجلس دوازدهم با اشاره به این که از فریدونشهر ما سالانه یک میلیارد مترمکعب به سمت خوزستان و خلیج فارس سرازیر میشود، گفت: مسئولان استان ما عرضه نداشتند این آب را به موقع خودش و زمانی که فرصت بود، برگردانند.
وی از مردم خواست بر حق خود ایستادگی کنند و پای مطالباتشان بمانند و اگر لازم شد ما هم مسئول خاطی را به کمیسیون اصل 90 مجلس خواهیم کشاند.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس اقدامات خود در طول این 11 ماه را بسیار زیاد دانست و آن چه ذکر شد را پیگیری چندی از مهمترین مسائل منطقه عنوان کرد.
انتهای خبر/
ما که هر چی نگاه کردیم مسئولی دراین جمع ندیدیم . اینها فقط اعضای سابق وفعلی ستاد تبلیغاتی حاج آقا سیاوشی هستند که بعضی هایشان بخاطر یک لیو.ان چای مواضعشان را زود عوض می کنند ( و یا چه ولعی چای میخورند) و بعضی هایشان هم وقتی متوجه شدند اقبال آقای سیاوشی در انتخابات خوب است سریع رنگ عوض کرده و طرفدار دو آتشه شده اند مثل آقای …. و … و در دفتر آقای سیاوشی چه برو و بیای دارند