تولید 155 هزار تن مرغ گوشتی در اصفهان
به گزارش پایگاه خبری پونه زار به نقل از فارس، زهرا فیضی با بیان اینکه تولید مرغ در استان در سال گذشته پنج درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: طبق آخرین آماری که مربوط به سال 93 بوده، در استان اصفهان هزار و 786 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیتی برابر با 33 میلیون و 800 هزار قطعه مرغ گوشتی وجود دارد.
وی افزود: میزان تولید مرغ سال گذشته نیز حدود 155 هزار تن بوده که نسبت با سال 91، پنج درصد افزایش داشته است که بیشترین تولیدات مربوط به شهرستانهای نائین، اردستان، اصفهان است.
معاون مدیریت امور طیور جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: حمایتهایی که از سوی سازمان جهاد کشاورزی برای مرغداران در نظر گرفته شده است در زمینه بهینهسازی مصرف سوخت بوده که در پی هدفمندسازی یارانهها از سال 89 آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 70 واحد مرغداری بهینهسازی شدند، اضافه کرد: همچنین تسهیلات دیگری که برای مرغداران در نظر گرفته شده، تامین نهادههای دامی دولتی از طریق شرکت پشتیبانی مرغداران و معرفی آنها به تشکلها است تا در اختیار مرغداران قرار گیرد.
فیضی ادامه داد: در زمینه خرید تضمینی مرغ نیز که توسط پشتیبانی امور دام صورت میگیرد، مازاد تولید مرغ را برای ایجاد تداوم در تولید خریداری کرده و در زمان نیاز به بازار عرضه میکند.
وی با اشاره به اینکه تمام مرغداریهای موجود در استان صنعتی هستند، خاطرنشان کرد: مرغداریهای موجود در استان صنعتی بوده که با توجه به امکاناتی که دارند درجهبندی میشود.
معاون مدیریت امور طیور جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه در زمینه افزایش مرغداریها محدودیت ایجاد کردهایم،گفت: با توجه به اینکه استان اصفهان بیشترین میزان تعداد مرغداری و بیشترین ظرفیت مرغداریها را در کشور دارد، بیشترین میزان تولید مرغ را نیز در کشور داریم.
وی تاکید کرد: مازاد تولید مرغ در استان زیاد بوده به همین دلیل به دنبال افزایش تعداد در مرغداریها نیستیم و بیشتر هدف ما افزایش بهرهوری مرغداریهای موجود است و حمایتهای خود را معطوف به مرغداریهای موجود که از نظر اقتصادی پایینتر هستند کردهایم و سعی داریم ظرفیت و بهرهوری این مرغداریها را افزایش دهیم.
فیضی اظهار کرد: برنامه ما برای افزایش تولید مرغ در استان افزایش سالانه 5 تا 6 درصد است.