در فصول سرد سال چه غذاهایی مصرف کنیم؟
به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار ، دکتر حجت اله براتی در گفتوگو با ایسنا، با تأکید بر مصرف حبوبات در فصلهای سرد سال اظهار کرد: حبوبات حاوی ویتامینهای گروه (ب) شامل ترکیب آهن، گوگرد و روی هستند که برای گرم نگه داشتن بدن در فصل سرد بسیار مفید است.
وی افزود: مصرف متعادل مواد نشاستهای به خصوص نان و سیب زمینی در فصلهای سرد سال ضروری است. علاوه بر آن مصرف مرکبات و میوههایی که حاوی ویتامین (سی) هستند برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی بسیار مفید هستند.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: مصرف برخی از گروه سبزیجات که ترکیبات ضدعفونی کننده و ضد میکروبی دارند مانند پیاز، سیر، شلغم و سبزیجات برگ سبز تیره در فصل سرد سال بسیار مفید هستند.
وی یادآور شد: در فصل زمستان به دلیل تغییرات خاص آب و هوایی، مصرف غذاهای حاوی انرژی برای تمامی افراد لازم است، چراکه متناسب با سرد شدن هوا، تقویت سیستم دفاعی بدن برای مقابله با سرما مثمرثمر است. مصرف میان وعدههای مناسب و خشکبار کم نمک نیز میتواند در فصول سرد سال مانند کشمش، خرما، انجیر، سنجد و آجیلهای صنعتی کم نمک مفید باشند.