logo

امروز چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴

Wednesday, 2 April , 2025

مراقب میوه‌های سردخانه‌ای باشید!

میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به دلیل از دست دادن آنتی‌اکسیدان امکان ابتلا به انواع بیماری‌ها را در افراد دوچندان می‌کنند.

تاریخ انتشار: 06:00 - یکشنبه 1396/02/10
مدت زمان مطالعه: < 1 دقیقه
مراقب میوه‌های سردخانه‌ای باشید!

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار به نقل از باشگاه خبرنگاران، فرشته شهیدی‌فر متخصص تغذیه با اشاره به عوارض میوه‌های سردخانه‌ای اظهار داشت: میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبار‌ها نگهداری می‌شود که خاصیتشان را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری می‌شود، ویتامین C موجود در این میوه از بین می‌رود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی اکسیدان آن می‌شود.

شهیدی فر عنوان کرد: میوه‌های سردخانه‌ای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد این میوه‌ها باعث بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود.

وی تاکید کرد: محیط سردخانه سبب می‌شود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکال‌های آزاد را در میوه سردخانه‌ای فراهم می‌کند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطان‌های مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو می‌کند.

وی یادآور شد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوه‌های سردخانه‌ای پرهیز کنیم.


برچسب‌های خبر
دیدگاهتان را بنویسید

- دیدگاه شما، پس از تایید سردبیر در فریدونشهر منتشر خواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد‌ شد
- دیدگاه‌هایی که به غیر از زبان‌فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد‌ شد