19 میلیون و 825 هزار دلار محصولات کشاورزی از اصفهان صادر شد
به گزارش پایگاه خبری پونه زار به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اصفهان، این محصولات در حجم هفت هزار و 165 تن شامل خشکبار از قبیل خرما، بادام و مغز و خلال بادام، فرآورده های دامی، انواع ماهی، پرندگان، پنجه و پای مرغ، مرغ منجمد، شیرخشک، آب میوه، سرکه، انواع ترشی، گلاب، عرقیات، تنباکو می باشد.
بیشتر حجم صادرات کشاورزی استان شامل 694 تن عرقیات و گلاب، 548 تن شیرخشک، 191 تن خرما و چهار هزار و 987 تن انواع محصولات و کالاهای کشاورزی بوده است.
حدود پنج درصد از اراضی استان اصفهان در بخش کشاورزی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
استان اصفهان در تولید محصولات دامی همچون گوشت سفید و گوشت قرمز در رتبه های اول تولید در کشور قرار دارد.