چاپ خبــر
به مناسبت سالگرد طرح رضاخانی حذف حجاب؛

اینستاگرام خط مقدم شیطان برای اغوای بشریت

اینستاگرام از طریق هوش مصنوعی خود بر اساس تحلیل رفتارهای فرد در مواجهه با انواع پست‌ها، مسیر رساندن فرد از علایق خود به سمت پست‌های دارای مفاسد جنسی را برنامه‌ریزی می‌کند و مرحله به مرحله، آن پست‌هایی را مقابل چشمان فرد می‌آورد که در این مسیر برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار این روزها سالروز تلاش ناکام رضاخان برای برداشتن حجاب از سر زنان ایرانی است. کاری که این شاه قلدر به زعم خودش برای سوق دادن جامعه ایران به سمت پیشرفت اروپا، البته به فرمان اربابانی که با دسیسه‌هایشان او را به پادشاهی رسانده بودند، می‌خواست انجام دهد.

زور باتوم و چماق رضاخان کارساز نشد. مادران ما که از فرهنگ و تمدن والا و حجب و حیا و انسانیت برخوردار بودند حاضر نبودند برخلاف آموزه‌های تمدنی ایرانی، اسلامی، پوشش خود را کنار بگذارند و به همین خاطر در کوچه و بازار مورد تعرض مأموران دولت و چماق به دستان شاه قرار می‌گرفتند. این حماسه ایستادگی از بانوان ایرانی در تاریخ ماندگار شد.

اما این پایان ماجرا نبود. دشمنی که می‌خواست بر جهان حکومت کند، با وجود بیدار و هوشیار و پاک بودن مردم یک کشور نمی‌توانست این هدف خود را محقق کند.

مثلاً صهیونیست‌ها که رؤیای سلطه بر جهان را در سر می‌پرورانند 127 سال پیش در پروتکل‌هایی که بعدها افشا شد آورده‌اند که باید فساد را از طریق جاذبه‌های جنسی در بین ملت‌های جهان گسترش داد تا بتوان بر آن ملت‌ها مسلط شد.

این تفکر شیطانی آغازی بود بر موج افساد و تباهی بشریت. در این پروتکل‌ها به تصریح آمده است برای گرفتن قدرت اراده از مردم یک کشور باید مردم آن کشور را از طریق زنان به فسادهای جنسی کشاند و به همین سبب نیز کمپانی‌های ساخت فیلم‌های پورن و به دنبال آن بزرگترین وبسایت‌های پورن جهان توسط یهودیان راه‌اندازی شد.

تمام تلاش این شرکت‌ها ترویج فساد جنسی بین مردم بود و به همین سبب تمام محصولاتشان را به صورت رایگان در دسترس مردم به ویژه جوانان که سرشار از انرژی بودند قرار می‌دادند.

نتیجه این تلاش‌ها در هر برهه زمانی در همه جوامع بشری از جمله کشور ما دیده می‌شود. در جوامعی که وسایل ارتباط جمعی مانند تلویزیون راحت‌تر در اختیار این جریان قرار گرفت، آن جوامع سریعتر به فساد و تباهی کشیده شدند و در جوامعی مانند ایران که تلاش شد این گونه نباشد، موفقیت کمتری در این رابطه برای شرکت‌های مذکور به دست آمد.

اما با این حال نتیجه این اقدامات در جامعه ایران هم دیده می‌شد. ترویج سکس ابتدا با برداشتن و کم کردن پوشش بانوان شروع می‌شد و رفته رفته به سمت هدف شومی که تعیین شده بود پیش می‌رفت.

در جوامع غربی می‌بینیم تا همین قرن گذشته زنان با پوشش کاملی در جامعه حاضر می‌شدند. این مسأله بر اساس حجب و حیا و انسانیتی بود که این زنان از گذشتگان خود به ارث برده بودند. ولی این جوامع رفته رفته به جایی رسیدند که امروز انواع فسادهای شنیع جنسی که انسان طاقت شنیدن آن را نیز ندارد در بین مردم عادی شده است.

با پدید آمدن فضای مجازی موبایلی که یک وسیله ارتباطی خصوصی با تک تک مردم جهان بود، این تلاش رنگ و روی دیگری به خود گرفت.

شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها بهترین وسیله برای برقراری هر ارتباطی هستند اما غرب که راه‌های برقراری این ارتباطات را به واسطه پیشرفت‌هایی که در علوم انسانی داشت، بهتر توانست از این ظرفیت استفاده کند و با روش‌های غیرمستقیم که آن نیز ماحصل تجربیات و پیشرفت‌های غرب در علوم انسانی بود، بر انسان‌ها تأثیرات قابل توجهی گذاشت.

موج جدید تلاش برای  به فساد کشاندن مردم جهان با کشف هوش مصنوعی شکل گرفت. یک شبکه اجتماعی که از هوش مصنوعی برخوردار باشد و بتواند برای تک تک انسان‌ها بر اساس میزان ایستادگی‌شان در برابر آلوده شده به فساد، تصمیم‌گیری کند و با روش قورباغه آب‌پز و به طور غیرمستقیم ایشان را به تباهی بکشد به گونه‌ای که خودشان هم نفهمند کی به چنین وضعی گرفتار شده‌اند گزاره جذابی برای صهیونیست‌ها بود.

تمام تلاش‌های دشمنان از طریق جنگ نرم برای اغوای جوانان ایرانی و گرفتن قدرت مقاومت در ایران تاکنون بحمدلله به شکست انجامیده است اما بعد از گسترش استفاده از این شبکه اجتماعی که نامش «اینستاگرام» است، جوانان  زیادی در این ورطه غرق شده‌اند.

چند روز پیش گزارشی در کنگره آمریکا قرائت شد مبنی بر اثرات مخرب استفاده از اینستاگرام و جالبتر این که این آسیب‌ها به ویژه در بین دختران نوجوان که آسیب‌پذیرترین قشر در جامعه هستند، بیشتر است.

اینستاگرام از طریق هوش مصنوعی خود بر اساس تحلیل رفتارهای فرد در مواجهه با انواع پست‌ها، و همچنین از طریق تحلیل این پست‌ها، مسیر رساندن فرد از علایق خود به پست‌های دارای مفاسد جنسی را برنامه‌ریزی می‌کند، و ناخواسته و مرحله به مرحله، آن پست‌هایی را مقابل چشمان فرد می‌آورد که در این مسیر برنامه‌ریزی شده است و بدون این که فرد یکباره متوجه شود به چه سمتی در حال کشیده شدن است، آرام آرام به آن سمت هدایت می‌شود.

این هوش مصنوعی اینستاگرام از علوم انسانی لازم برخوردار است و می‌داند چگونه هر نوع از انسا‌ن‌ها با هر میزان مقاومت در برابر آلوده شدن را چگونه آرام آرام هدایت کند، و مشغول نگه دارد و بعد وابسته کند.

این‌ها تنها آسیب‌های استفاده از اینستاگرام از منظری است که یاد شد و برای آن برنامه‌ریزی شده است. این رویکرد اینستاگرام را هر اهل تدبری که از آن استفاده کرده باشد، درک می‌کند و چیزی نیست که قابل فهم نباشد.

در گزارش کنگره آمریکا درباره آسیب‌های استفاده از اینستاگرام که بر اساس تحقیقات علمی به دست آمده است، به غیر از مسائل جنسی و روابط نامشروع و غیرقابل قبول، به اختلالات روانی نظیر افسردگی، تمایل به خودکشی و غیره اشاره شده است.

این شبکه اجتماعی که همواره از طریق آنالیز تک تک کاربرانش، تصویری از جامعه را در دست دارد، علاوه بر اثرگذاری فردی بر روی انسان‌ها، از طریق بکارگیری علوم انسانی مختلف از جمله جامعه‌شناسی، سعی می‌کند با فاسد جلوه دادن جامعه، در مورد ارتکاب به انواع گناهان قبح‌شکنی کرده و جامعه را بیشتر به سمت فساد و تباهی جلو ببرد.

سال گذشته با گسترش استفاده از شبکه اجتماعی چینی تیک تاک در آمریکا، کل کنگره و به عبارتی دستگاه حاکمیتی آمریکا، بسیج شدند تا جلو این روند را بگیرند. اگر می‌پرسید چرا؟ و مگر یک شبکه اجتماعی چیزی جز ابزاری برای ارتباطات و دریافت اطلاعات است؟ باید بگوییم اگر این چنین نبود این همه تلاش از سوی کشوری که بزرگترین شبکه‌های اجتماعی جهان را در اختیار دارند برای مقابله با تیک تا صورت نمی‌گرفت.

آن‌ها می‌دانند امروز شبکه‌های اجتماعی چیزی فراتر از یک ابزار ارتباطی ساده هستند، این‌ها وسایل تأثیرگذاری بر جامعه و بر مردم جامعه هستند.

انتهای خبر/

Go to TOP