از دانشآموزان برای حل مسائل شهرستان کمک خواهیم گرفت
فرماندار فریدونشهر با بیان این که شهرستان ما برای توسعه نیازمند نیروی انسانی است، از دانشآموزان خواست از هماکنون به این جایگاه توجه کرده و برای آن تلاش کنند و عنوان کرد: همان گونه که مشکلات را نزد کارشناسان و مسئولان و ریشسفیدان مطرح میکنیم تا راهکارهای ایشان را بشنویم، بین دانشآموزان هم خواهیم آمد تا پاسخهای ایشان را که برخاسته از خلاقیت و نگاه نو است دریافت کنیم.
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر زنگ انقلاب با حضور مسئولان شهرستان در دبیرستان دخترانه شبانهروزی الزهرا(س) فریدونشهر به صدا درآمد.
حجت الاسلام اسماعیل شامحمدی در این مراسم با اشاره به این که قریب به اتفاق انقلابهای جهان پایدار نبوده و بعد از مدتی از مسیر خود منحرف شده و یا به کلی از حکومت انقلاب از بین رفت، تصریح کرد: افتخار ما این است که آرمانهای انقلاب ما همچون عدالتخواهی، عزتطلبی، توسعهطلبی و غیره هنوز هم بعد از 46 سال از بین نرفته است و حتی اگر برخی از این آرمانها محقق نشده ولی همچنان مطرح هستند.
امام جمعه فریدونشهر انقلاب 7 اکتبر شوروی را یکی از خیزشهای مردمی دانست که علیه ظلم لویی شانزدهم صورت گرفت ولی 12 سال بیشتر دوام نیاورد و با روی کار آمدن ناپلئون بناپارت، حکومتی شکل گرفت که 60 سال به طول انجامید و از حکومت قبل از انقلاب 7 اکتبر هم بدتر بود.
وی دوام انقلاب اسلامی ایران تاکنون را نشاندهنده محکم بودن پایههای این انقلاب عنوان کرد و با اشاره به این که چهار نوع حکومت استبدادی پادشاهی، جمهوری، حکومت الهی امام معصوم و حکومت بیقانونی برای مدیریت جوامع قابل تصور است، گفت: مردم ما با انقلاب علیه حکومت پادشاهی موروثی، قوانین بشری را با قوانین اسلام تطبیق دادند و فقیهی عادل را به عنوان رهبر انتخاب کردند.
حمید رحیمیان نیز در این مراسم با بیان این که شهرستان ما با مشکل نیروی انسانی مثلاً در بخش تخصصهای درمانی روبرو است، از دانشآموزان خواست از امروز مسیر خود برای رسیدن به این نقطه را تصور کرده و برای آن تلاش کنند و از هماکنون به فکر کسب چنین دستاوردهایی باشند.
فرماندار فریدونشهر ضمن تأکید بر ضرورت توجه به امر آموزش، اظهار کرد: برای رسیدن به خودکفایی باید خودمان به فکر باشیم تا بتوانیم نیازهای شهرستان خود را خودمان برطرف کنیم.
وی با بیان این که در این راه اعتماد به معلمان و تلاش امری ضروری است، گفت: اگر از بین این دانشآموزان یک نفر یک مشکل شهرستان را حل کند، آن فرد یک مسأله همه مردم شهرستان را رفع کرده است حال آن که تک تک دانشآموزان این ظرفیت را دارند که در این راه قدم برداشته و به مردم خدمت کنند.
رحیمیان وعده دیدارهای بیشتر با دانشآموزان برای شنیدن طرحها و راهکارهای ایشان برای حل مسائل شهرستان را داد و گفت: همان گونه که مشکلات را نزد کارشناسان و مسئولان و ریشسفیدان مطرح میکنیم تا راهکارهای ایشان را بشنویم، بین دانشآموزان هم خواهیم آمد تا پاسخهای ایشان را که برخاسته از خلاقیت و نگاه نو است دریافت کنیم.
سیدامین انوری در این مراسم با اشاره به این که جمهوری اسلامی ایران امروز نقطه امید همه مظلومین عالم شده است، گفت: کشور ما در حال زمینهسازی برای ظهور حضرت مهدی -عجّل الله تعالی فرجه الشّریف- است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان فریدونشهر با اشاره به این که قبل از انقلاب حتی روستاهای نزدیکی مانند چغیورت و سیبک راه ارتباطی نداشتند و 80 درصد روستاهای کشور فاقد آب و برق بودند گفت: در حالی که آن زمان در کل شهرستان ما 23 مدرسه وجود داشت، امروز 125 مدرسه در شهرستان داریم که نشاندهنده عمق نگاه ایرانی-اسلامی به آبادانی و توسعه روستاها است.
وی خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب بالاترین میزان فروش نفت کشور که منبع اصلی درآمد ایران است یک و نیم میلیون بشکه در روز بوده است در حالی که جمعیت ما از 85 میلیون نفر هم فراتر رفته است ولی قبل از انقلاب با جمعیت 35 میلیون نفر، میزان فروش نفت کشور روزانه 6 میلیون بشکه بوده است. این ثروتها به جای این که صرف آبادانی کشور و رسیدگی به مردم شود، توسط بیگانگان به تاراج میرفت و ایران آن روز گاو شیرده آمریکا بود.
انوری با اشاره به این که جایی که مدرسه نباشد آگاهی و رشد نیست، اظهار کرد: رژیم ستمگر پهلوی آن روز به جای این که این سرمایهها را صرف رسیدگی به مردم کشورش کند، برای حمله به ویتنام که مردمش علیه استعمار امریکا قیام کرده بودند، در کنار ایالات متحده صرف بمباران مردم ویتنام کرد.
مدیر آموزش و پرورش فریدونشهر گفت: همه مردم در انقلاب اسلامی ایران دخیل بودند و به همین خاطر 17 هزار نفر ترور توسط منافقین کوردل و به شهادت رساندن اغلب انقلابیون نتوانست انقلاب را متوقف کند.
وی خاطرنشان کرد: همه رشد و پیشرفتی که امروز در ایران اتفاق افتاده در شرایطی رخ داده است که در همه این سالها توطئههای دشمنان کشور را تهدید کرده و از ترور گرفته تا جنگ و انواع دشمنیها را علیه مردم کشور ما به کار گرفتند.
انوری افزود: تکنولوژی ساخت مدرسه و جاده و لولهکشی آب و غیره در آن زمان هم بوده است و در عین حال که کشور بسیار سرمایهدارتر از امروز بوده و هیچگونه دشمنی از طرف کشورهای دیگر نبوده، این قدر به مردم بیتوجهی میشده و مناطق دورتر از تهران و چند شهر بزرگ دیگر کشور، همه از امکانات اولیه و زیرساختها بیبهره مانده بودند.
مدیر آموزش و پرورش فریدونشهر دانشآموزان را به مطالعه و کتابخوانی سفارش و عنوان کرد: مطالعه کتاب زندگی انسان را دگرگون میکند و میتواند آینده بهتری را انسان بسازد.