چاپ خبــر

امن‌ترین کشورهای جهان معرفی‌شدند + جایگاه ایران

موسسه گالوپ به سنت هر سال فهرست امن‌ترین مناطق جهان را از نگاه خود منتشر کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار به نقل از ایندیپندنت؛ موسسه گالوپ هر سال با در نظر گرفتن شاخص‌های مرتبط با نظم و قانون به معرفی امن‌ترین و خطرناک‌ترین کشورهای جهان پرداخته و آنها را در چهار سطح مختلف (از صورتی تا بنفش) رده‌بندی می‌کند. رنگ سفید نیز بیانگر کشورهایی است که در آنجا این تحقیق صورت نگرفته است.

در فهرست امسال موسسه گالوپ که پس از انجام تحقیقات جامع در 135 کشور جهان به دست آمد، سنگاپور با امتیاز 97 (از مجموع 100 امتیاز) امن‌ترین کشور جهان در سال 2017 شناخته شد و ازبکستان با 95 و ایسلند با 92 امتیاز در رتبه‌های بعدی این فهرست قرار گرفتند.

برای انتخاب و رتبه‌بندی کشورها در فهرست امن‌ترین کشورهای جهان، سطح «احساس امنیت» شهروندان بسیار حائز اهمیت است. به عنوان مثال در تحقیق امسال موسسه گالوپ، ازبکستان تنها کشور جهان بود که شهروندان آن در نظرسنجی‌ها اعلام کردند طی یک سال گذشته هدف هیچ توهین و یا ضرب و شتمی قرار نگرفته‌اند. البته رفتار پلیسی دولت ازبکستان، اغلب مورد انتقاد است.

در سنگاپور نیز که رتبه نخست امن‌ترین کشور جهان را در اختیار دارد، انتقاداتی از قبیل فقدان آزادی بیان شهروندان به دولت مرکزی وارد می‌شود.

امن‌ترین کشورهای جهان معرفی‌شدند+ جایگاه ایران

در پژوهش امسال موسسه گالوپ، ایران، انگلیس، ژاپن، سوئد،‌ پرتغال و آمریکا با کسب امتیاز برابر 85 از 100 در سطح دوم امن‌ترین کشورهای جهان قرار گرفته‌اند.

در قعر این جدول نیز می‌توان نام کشورهایی چون بولیوی (58 امتیاز)، گابن (58 امتیاز)، آفریقای جنوبی (56 امتیاز)، السالوادور (54 امتیاز) و لیبریا (53 امتیاز) را مشاهده کرد.

همچنین، در این کشورها نیز در سال 2017 بیشترین موارد حمله و ضرب و شتم گزارش شده است:

لیبریا 27 درصد

آفریقای جنوبی 24 درصد

اوگاندا 23 درصد

جمهوری آفریقای مرکزی 23 درصد

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جهان

  1. کشور گرجستان هم از نظر امنیت در سطح بالایی قرار دارد. اگه به رنگ راهنمای نقشه دقت کنید متوجه می شید

  2. محقق گفت:

    ولی دقت کنید درگزارش بالای موسسه گالوپ حرفی ازگرجستان نیامده

  3. من خیلی اصراری ندارم حالا…فقط به رنگ راهنمای کشور گرجستان و رنگ راهنمای کشور ایران توی نقشه نگاه کنید متوجه می شید که شاخص گرجستان بالاتر هست…حالا خیلی هم مهم نیست چون این آمارها خیلی اما و اگر دارن. مساحت کشور مهمه، میزان جمعیت مهمه و همسایه های اون کشور مهمن و خیلی موارد دیگر…

Go to TOP