چند نکته درباره مصرف سیاه دانه
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، یوسف اصغری در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: هرکس با توجه به مزاجش باید از گیاهان دارویی استفاده کند و نحوه مصرف آن برای همه افراد یکسان نیست.
به گفته وی برای حصول نتیجه بهتر و جلوگیری از عوارض ناخواسته گیاهان دارویی، همچنین برای تعیین مزاج کلی و مزاج اعضای بدن خود افراد به پزشکان طب سنتی مراجعه کنند.
این محقق طب سنتی درباره خواص سیاه دانه افزود: این دانه شگفت انگیز، خواص بیشماری دارد به طوریکه کتابها در وصف آن نوشتهاند، مخصوصا از ترکیب آن با عسل و یا سرکه داروهای بینظیری را میتوان ساخت.
چند نکته درباره سیاه دانه
اصغری ادامه داد: سیاه دانه بسیار گرم و خشک است. از سیاه دانه میتوان به عنوان مصلح همراه خوراکیهای مانند دوغ, قراقروت, ماست, سرکه (انواع ترشی هایی که با سرکه تهیه میشوند) به کار برد.
وی بیان داشت: مصرف زیاد آن برای زنان باردار ممنوع است، مصرف زیاد سیاه دانه برای کلیهها مفید نیست و باید با عسل مخلوط شود همچنین افراد گرم مزاج، خیلی کم از سیاه دانه استفاده کنند.
این محقق طب سنتی یادآور شد: افراد توجه کنند که سیاه دانه حاوی روغنهای فرار مفیدی است که بعد از آسیاب شدن به سرعت از بین میروند. بنابراین, هیچگاه پودر سیاه دانه را خریداری نکنید, و درست قبل از استفاده، آن را به میزان مورد نیاز آسیاب کنید.