چاپ خبــر
معاون امور عمرانی استانداری اصفهان:

سه چهارم وقت استانداری اصفهان صرف مدیریت منابع آبی می‌شود!

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: در سال زراعی گذشته ورودی آب پشت سد زاینده رود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب بوده، اما در سال زراعی جاری آب پشت سد زاینده رود به ۳۸۰ میلیون متر مکعب رسیده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار به نقل از ایمنا: علی مقدس زاده در جلسه شورای اداری خوانسار، اظهار کرد: استاندار اصفهان سه چهارم وقت و برنامه‌های خود و  اولویت استان را به برطرف شدن مشکل آب اختصاص داده است. در سال زراعی گذشته ورودی آب پشت زاینده رود یک میلیارد  و ۳۰۰ میلیون متر مکعب بوده است، اما در سال زراعی جاری ۳۸۰ میلیون متر مکعب آب در پشت سد زاینده رود است.

وی افزود:   از این میزان  ۳۲۵ میلیون مترمکعب نیاز آب شرب استان، ۷۰ میلیون مترمکعب به مصرف صنعت، ۳۰ میلیون متر مکعب نیاز محیط زیست و تبخیر است، هم چنین ۶۰ میلیون مترمکعب نیاز مصرف آب شرب استان یزد است، بنابراین ورودی آب پشت سد زاینده رود با آن میزان آب مورد نیاز، همخوانی ندارد.

وی گفت: با وجود این‌ که معیشت یک میلیون نفر در استان از کشاورزی تأمین می‌شود، اما  در این سهم آب پشت سد زاینده رود برای کشاورزی استان آب تخصیص داده نشده است. کم آبی یک واقعیت است و به چشم مشکل نمی‌توان به آن نگاه کرد، کمبود آب یک پدیده طبیعی است که در پهنه‌هایی از جهان اتفاق افتاده است و کشور ایران در این پهنه قرار دارد.

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت:جلسات متعددی از سه ماه قبل از سال گذشته برگزار شده است تا در صورتی که آب کشاورزی  تأمین نشود، برای تأمین معاش کشاورزان برنامه ریزی انجام شود . طرحی با ۱۲ آیتم عملیاتی آماده شده است و برای این طرح یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار  پیش بینی شده است.

مقدس زاده افزود:  شرایط اقتصادی دولت ایجاب نمی‌کند که طرح را ارائه دهیم و بار مالی بر منابع دولت تحمیل شود، طرح  تدوین شده و راهکارهای تأمین منابع آن از محل منابع داخل استان تعریف شده است.

وی اظهار کرد: قرار بود که سد سوم  کوهرنگ در سال ۹۳ با ۸۳ میلیارد تومان اعتبار به اتمام برسد، اما در سال ۹۲ با  ۲۰ درصد پیشرفت متوقف شد. در پنج ماه گذشته با بررسی هایی که انجام دادیم، مشخص شد ۸۰ درصد مابقی  پروژه سد به ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و این میزان اعتبار را نمی‎توان از دولت درخواست کرد.

وی ادامه داد: برای این پروژه  ۱۵ میلیارد تومان از منابع و ظرفیت‌های داخلی استان پیش بینی شده  و ۲۰۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۹۶ و ۹۷ استان تعریف شده است. برای سامانه دوم آبرسانی به استان نیز  ۱۸۰ میلیارد تومان از منابع  و ظرفیت‌های داخلی استان تأمین شده است،  یک هزار و ۳۰۰  میلیون تومان نیز با بخش خصوصی قرار داد خواهیم بست.

انتهای پیام/ ع ت

  1. همشهری گفت:

    خود کرده را تدبیر نیست؟ این مسوولین هم مثل رییس جمهور خلفشان بدبختی هایی که برای مردم ایجاد کرده‌اند! از مردم مطالبه می‌کنند و طلبکار مردم هستند؟ پدر بیامرز آب به یزد و کرمان پیش فروش کرده و پولش را به جیبتان سرازیر کرده‌اید! میاردها متر مکعب آب استانها و شهرستان‌های دیگر را هرساله سرقت کرده و به این و آن می فروشید و ثروتهایتان را افزایش می‌دهید منت به مردم می‌گذارید که سه چهارم وقت استانداری اصفهان صرف مدیریت منابع آبی می‌شود! چین صنایع فولاد و ذوب آهن را وسط دریای آزاد بنا می‌کند و شما در حاشیه خشک کویر با دست درازی به آب آشامیدنی مردم محروم شهرستانها برای تامین آب آنها. به خاطر ندانم کاری شما مسوولین خودخواه و خودپسند چقدر مردم باید زجر بدبختی بکشند.

Go to TOP