حمایت صندوق کارآفرینی امید از 37 هزار طرح اقتصادی در سال 1401 با 111 هزار فرصت شغلی
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در مراسم افتتاح همزمان بیش از ۱۴ هزار طرح اشتغالآفرینی مورد حمایت صندوق کارآفرینی امید کشور در فریدونشهر گفت: با استقرار هیأت مدیره جدید در این صندوق حمایت از مناطق روستایی و محروم، حمایت از طرحهای متوسط، خرد و معیشت محور و حمایت از طرحهای زنجیرهای بخش تولید و سایر بخشها در اولویت قرار گرفت.
نعمتالله رضایی اظهار کرد: سیاستگذاری جدید این صندوق حمایت بیشتر از طرحهایی که با توجه به شرایط تحریم، کالاهای اساسی و مورد نیاز کشور را تولید کنند و یا طرحهایی که بتوانند جایگزینی برای واردات بوده و توسعه صادرات را به همراه داشته باشند ملاک عمل قرار گرفت.
وی با اشاره به این که این صندوق به طور مستقیم به اجرای هیچ طرحی ورود نکرده است، تصریح کرد: ما معتقدیم در کشور باید انسجام مدیریتی وجود داشته باشد لذا با توجه به این که بخشهای مختلف کشور مانند حوزه اقتصاد، حوزه صنعت، حوزه گردشگری و غیره متولی مشخصی در دستگاههای اجرایی کشور دارند، تفاهمنامه با هر یک از این دستگاهها منعقد کردهایم و طرحها را صرفاً از طرف این دستگاههای اجرایی میپذیریم تا در این مقله دچار دوگانگی در سیاستها نشویم.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به این که تلاش کردهایم توزیع منابع این صندوق در سراسر کشور به صورت عادلانه باشد، از توجه خاص به جوانان و تحصیلکردگان سخن گفت و خاطرنشان کرد: طرحهای با اشتغالزایی بالا با عنایت به شعار ایجاد یک میلیون شغل رئیس جمهور و همچنین طرحهایی که با منابع حداقلی، امکان سرمایهگذاری را فراهم کنند برای این صندوق در اولویت قرار دارند.
رضایی عنوان کرد: این صندوق در سال جاری تاکنون 37 هزار طرح را با پرداخت شش هزار میلیارد تومان تسهیلات مورد حمایت قرار داده که با این حمایت بیش از 20 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری وارد چرخه تولید شده و 111 هزار فرصت شغلی ایجاد کرده است.
وی اظهار کرد: در مراسم امروز 14 هزار و 700 طرح در مناطق روستایی افتتاح میشوند که با دو هزار و 100 میلیارد تومان تسهیلات صندوق کارآفرینی امید، 44 هزار فرصت شغلی مستقیم در کشور ایجاد کردهاند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان این که معتقدیم ظرفیت ایجاد اشتغال و سرمایهگذاری در روستاهای کشور بیش از این مقدار است، گفت: با پیشنهاد دولت برای تشکیل صندوق پیشرفت و عدالت زمینه بهتری برای تحقق این امر فراهم میشود.
رضایی ادامه داد: در کشوری مانند کره جنوبی بیش از 80 درصد منابع به طرحهای خُرد اختصاص مییابد در حالی که در کشور ما تنها 4.5 درصد منابع به طرحهای خُرد اختصاص پیدا کرده است و ما امیدواریم با تبدیل صندوق کارآفرینی امید به صندوق پیشرفت و عدالت و تجمیع منابع اشتغالزایی در این صندوق، طرحهای کوچک که بیش از 80 درصد اشتغال کشور را در خود جای دادهاند مورد حمایت قرار گیرند.
وی در مورد آمار و ارقام اشتغالزایی این صندوق تأکید کرد: وقتی این آمار را با دادههای مرکز آمار کشور در حوزه اشتغال افراد مقایسه میکنیم که بر اساس مراجعات حضوری ثبت شده نوشته شده است، هماهنگی و همخوانی بین آن کاملاً مشاهده میشود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید بیان کرد: میزان اشتغالآفرینی روستایی از پاییز سال گذشته تا پاییز امسال بر اساس دادههای موثق مرکز آمار ایران، 166 هزار نفر بوده است.
انتهای پیام/