طرز درست کردن رست بیف مکزیکی با آرام پز
به گزارش پونه زار به نقل از بولتن نیوز، رست بیف مکزیکی غذایی خوشمزه و پر انرژی که با یک طبخ سالم همراه است.
آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 48 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز برای 12 نفر :
گوشت گوساله فیله یا راسته رست بیفی | 1500 گرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چای خوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذا خوری |
پیاز بزرگ و خرد شده | 1 عدد |
سس تاباسکو | 1 قوطی |
فلفل قرمز | 1 قاشق چای خوری |
سس تند | 100 گرم |
پودر سیر | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز :
چربی اضافه گوشت را بگیرید و نمک و فلفل به آن بزنید. روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ روی شعله کم حرارت دهید. گوشت را داخل ظرف گذاشته تا همه طرف آن قهوه ای شود.
گوشت را در یک آرام پز قرار قرار داده و روی آن پیاز خورد شده را بریزید. فلفل قرمز، پودر فلفل قرمز، و سس فلفل تند را به آن اضافه کنید. مقداری آب اضافه کنید (تا یک سوم ارتفاع گوشت ها).
در ظرف را گذاشته و با شعله زیاد به مدت 6 ساعت بپزید (در آرام پز، مرتب چک کنید کمی آب داخل ظرف باشد). شعله را روی “کم” گذاشته و اجازه دهید 2 تا 4 ساعت دیگر بپزد (و یا تا زمانی که گوشت کاملا نرم و یکدست شود).
گوشت را در یک کاسه بریزید و توسط دو چنگال تکه تکه کنید (میتوانید دو فنجان از آب گوشت هم در سرو غذا استفاده کنید. بصورت ساندویچ و یا Burrito (نوعی روش مکزیکی همراه تورتیلا) سرو کنید.