آیا تنها مسلمانان عامل تروریسم در دنیا هستند +نمودار
به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل مشرق، سال گذشته شبکه خبری آمریکایی سی ان ان گزارشی تحت عنوان «پژوهشی درباره تشدید و افزایش تهدیدات اسلام آمریکایی در آمریکا» با استناد به تحقیق منتشر شده توسط دانشگاه آمریکایی «نورس کارولینا» با عنوان «افزایش تهدیدات تروریستی علیه مسلمانان رادیکال آمریکایی» منتشر کرد.
افرادی که اوضاع جاری در آمریکا را با دقت و به صورت مستمر دنبال می کنند، به خوبی درمی یابند که بیم و هراس هایی فزاینده ای در جامعه آمریکا در قبال اسلام رادیکال درحال شکل گیری است که عامل و سرمنشا این نگرانی ها و هراس ها جناح راست این کشور است.
نماد و نمود آشکار ایجاد این ترس و هراس در مقالات متعددی است که شبکه خبری آمریکایی سی ان ان منتشر می کند و نشان داده، پایگاه مهم انتشار مقالات و گزارش هایی است که به اسلام هراسی در غرب و آمریکا دامن می زنند و بر این اصل اساسی متمرکز است که «اگر همه مسلمانان تروریست نباشند، بی شک همه تروریست ها مسلمان هستند».
واقعیت امر این است که آنچه در رسانه های آمریکایی درباره تروریسم و ارتباط آن با اسلام و مسلمانان منتشر می شود، خلاف تمام حقایق و واقعیت هایی است که آمارها، نمودارها و نظرسنجی های صورت گرفته توسط مراکز و موسسات مختلف مطالعاتی و نظامی و امنیتی آمریکایی، از جمله دفتر تحقیقات پلیس فدرال آمریکا، آن را نشان و بر آن تاکید می کنند.
نگاهی گذرا به روند عملیات تروریستی انجام شده در آمریکا طی دوره زمانی 1985 تا 2005 میلادی اثبات کننده این مدعاست. شکل زیر نموداری از لیست عملیات های تروریستی صورت گرفته در آمریکاست که دفتر تحقیقات پلیس فدرال آمریکا آن را تهیه و تدوین کرده است.
براساس نمودار ارائه شده نسبت عاملان عملیات های تروریستی در میان یهودیان تندرو و اسلامگرایان تندرو به یک اندازه رشد داشته است، 7 درصد در برابر 6 درصد.لذا می توان یهودیان افراطی و مسلمانان افراطی را در یک رده قرار داد، چون هر دو گروه با انگیزه های دینی و مذهبی دست به عملیات تروریستی می زنند.
با اینکه آمارها بر وجود تشابه و تقارب بسیار عملیات های تروریستی بین یهودیان تندرو و مسلمانان تندرو تاکید می کنند، با این حال پوشش خبری و رسانه ای این حملات تروریستی تفاوت و اختلاف فاحشی با هم دارد و این نشان دهنده مواضع آمریکا و غرب در برابر اسلامگرایان تندرو و یهودیان افراطی است، به گونه ای که این جوامع تاکنون بر تمام عملیات های تروریستی صورت گرفته توسط یهودیان افراطی سرپوش گذاشته و از انتشار آن امتناع کرده اند، تنها مورد استثنا در این زمینه که رسانه های آمریکایی اقدام به درج و انتشار آن کردند، کشتار جنبش «داوودیان» به دست پلیس فدرال آمریکا در سال 1993 میلادی بود که در ایالت تگزاس به وقوع پیوست.
برخلاف آن کوچکترین تحرکات و فعالیت های مسلمانان از جمله عملیات های تروریستی که اسلامگرایان افراطی دست به آن زده اند، به شکلی گسترده و فراینده پوشش داده شده و این رسانه ها تلاش کرده اند تا این ایده را به افکار عمومی آمریکا و جهان القا کنند که در دوره معاصر اسلام اسلام تهدید و خطری دائمی شمرده می شود.
بر اساس آمار و ارقام و نمودارهای رسمی و موثق اغلب عاملان عملیات های تروریستی از اتباع کشورهای آمریکای لاتین و یا از یهودیان تندرو بوده اند و تنها 6 درصد از عاملان عملیات های تروریستی را مسلمانان تشکیل داده اند.
این موضوع موجب می شود تا تاکید کنیم که دشمنان اسلام و رهبران جریان هایی ضد اسلامی مانند جریان اسلام هراسی در دنیای خیالی به سر می برند که به آنها اجازه می دهد، هر انتقادی را به اسلام و مسلمانان برخلاف تمام حقایق موجود وارد کنند.
بر این اساس باید به آمریکایی ها توصیه کرد، در تعامل با قضیه تروریسم اسلامی به ویژه در راستای ترس و هراس هایی که از سوی جناح راست در قبال این پدیده به جامعه آمریکا القا می شود، جانب احتیاط و هوشیاری را پیش گیرند و به گزافه گویی ها و دروغ پردازی هایی که در این خصوص انجام می شود، توجه داشته باشند.