چاپ خبــر
یک مشاور طب سنتی مطرح کرد؛

مضرات باورنکردنی پفک، سس مایونز و چای

یک مشاور طب سنتی گفت: پُفک بر اساس تحقیقات علمی انجام شده در کشور انگلستان موجب عقیمی و ناباروری در افراد و کودکان می‌شود. پفک حاوی تارترازین (ماده قرمز و نارنجی رنگ) و سبب اختلالات رفتاری, اضطراب و پرخاشگری در اطفال و حتی افراد بزرگسال می‌شود.

به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل از تسنیم، مشاور طب سنتی درباره پفک اظهار داشت: پفک بر اساس تحقیقات علمی انجام شده در کشور انگلستان موجب عقیمی و ناباروری در افراد و کودکان می‌شود.

به گفته وی پفک حاوی تارترازین (ماده قرمز و نارنجی رنگ) سبب اختلالات رفتاری, اضطراب و پرخاشگری در اطفال می‌شود.

*چسبندگی پفک به دندان‌ها بر اساس تحقیقات تا 7 بار مسواک زدن هم تمیز نمی‌شود

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی و مشاور طب سنتی ادامه داد: چسبندگی پفک به دندان‌ها بر اساس تحقیقات تا 7 بار مسواک زدن هم تمیز نمی‌شود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر دو عدد است که این رقم بسیار فاجعه است.

دریایی بیان داشت: برنج پُرمصرف ترین اقلام سفره امروز ایرانیان سودازا است و موجب غلظت خون می‌شود. برنج یبوست زا است و یبوست، مادر همۀ بیماری‌هاست. بهترین نوع برنج, برنج قهوه‌ای است که مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند البته بهتر است که افراد بیش از سه بار در هفته برنج مصرف نکنند. بهتر است که برنج را در سوپ‌ها و آش‌ها, شله زرد, شیربرنج مصرف شود که طبع سرد برنج کاهش پیدا کند.

وی افزود: مصرف برنج موجب انسداد عروق، سنگ صفرا و سنگ کلیه می‌شود. خوردن برنج موجب تیرگی پوست می‌شود؛ البته مصرف سبزی پلو و زیره این ضرر را کم می‌کند.

*چروکیدگی پوست و ریزش مو به دلیل مصرف بیش از حد چای

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی و مشاور طب سنتی اضافه کرد: چای سیاه موجب کم خونی، آریتمی قلبی، اختلالات گوارشی، چروکیدگی پوست و ریزش مو می‌شود. دم نوش‌های گیاهی مانند دم نوش‌های نعناع, بابونه, بادرنجبویه و … مصرف شود. البته چای کم رنگی که تازه باشد, اثرات نامطلوب آن بسیار کمتر از چای پر رنگ کهنه است.

دریایی ادامه داد: شکر سفید برای کبد مضر است و موجب به هم خوردن متابولیسم سلول‌های کبدی, مواد رنگ بر قند و شکر هم مضر است. شکر سرخ, عسل و شیره انگور را می‌توان استفاده کرد.

*سُس مایونز در کنفرانس‌های علمی به عنوان سم کبد معرفی می‌شود

وی خاطرنشان کرد: سُس مایونز حاوی مواد نگهدارنده (کربنات پتاسیم و بنزوات سدیم) است که سرطان زا هستند. سُس مایونز از همۀ غذاها برای صدمه به پوست مضرتر و باعث جوش صورت است و سس مایونز در کنفرانس‌های علمی به عنوان سم کبد معرفی می‌شود. چاشنی‌هایی مانند آبلیمو, آبغوره, رب انار ملس, لیموی تازه می‌توان همراه با سالاد مصرف کرد.

 

Go to TOP