ظرفیت عظیم گردشگری در غرب استان/اعطای وام کم بهره به فعالان گردشگری استان اصفهان آغاز شد
به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، فریدون الله یاری روز شنبه در دیدار با مدیرکل صندوق کارآفرینی امید افزود: در مرحله اول می کوشیم تا از این وام ها در حوزه بوم گردی و سپس در حوزه حفظ خانه های تاریخی بهره برداری کنیم.
وی تصریح کرد: تاکنون بیش از 50 نفر از فعالان گردشگری استان برای دریافت وام های یک میلیارد ریالی از صندوق کارآفرینی امید در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان ثبت نام کرده اند که پس از تکمیل مدارک به این صندوق معرفی خواهند شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، حمایت همه جانبه از فعالان گردشگری بویژه توسعه اقامتگاه های بوم گردی را از راهبردهای این اداره کل اعلام کرد و افزود: سیاست اصلی اداره کل میراث فرهنگی استان در حوزه گردشگری در سال 1395 توسعه فعالیت های ترویجی در کنار اعطای مشوق های حمایتی است.
وی افزود: برنامه این اداره کل در سال آینده، توسعه گردشگری و صنایع دستی در روستاهای کمتر توسعه یافته استان است.
الله یاری با اشاره به اینکه اعطای وام کم بهره به روستائیان بخصوص در مناطق غرب استان و شرق شهرستان اصفهان در برنامه های این اداره کل قرار دارد، افزود: هدف ما این است تا با توسعه فرهنگی و اقتصادی مناطق روستائی از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری کنیم.
وی افزود: در حال حاضر بیشترین اقامتگاه های بوم گردی کشور در استان اصفهان واقع شده است.
الله یاری اضافه کرد: با این حال اصفهان همچنان از ظرفیت عظیمی برای توسعه گردشگری بویژه در منطقه غرب استان که تاکنون از آنها بهره برداری نشده، برخوردار است.
مدیر صندوق کار آفرینی امید نیز در این دیدار تصریح کرد: این صندوق از آمادگی برای اعطای وام کم بهره در مواردی همچون کارآفرینی، بِرند سازی و خوداشتغالی در قالب وام قرض الحسنه بدون سپرده برخوردار است.
‘رسول شهرکی’ تاکید کرد: یکی از سیاست های این بانک حمایت از فعالان عرصه گردشگری در راستای توسعه اقتصادی استان اصفهان است.
روستاهای بُنه کمر وشیخ فاضل در جوار آبشار پونه زار وبا داشتن طبیعت بکر ،چشم انداز زیبا ،دشت های لاله واژگون، جنگل های ارژن ،اسکی بازی در فصل زمستان ،چشمه سارها وظرفیت کاشت 400 هکتار گل محمدی وظرفیت ساخت هتل می تواند محیط خوبی برای گردشگری استان باشد.که اینکار باعث توسعه فرهنگی و اقتصادی مناطق روستائی شده،از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری می شود.
باسلام :
باید ازاین همه محبت واظهارنظرعاشقانه این برادرعزیزابوالفضل احمدی نهایت تشکررانمود به خاطر وطن دوستی وعلاقه به زادگاه خودش وپیشرفت منطقه .امیدوارم همه همشهریان ما همین علاقه مندی رانسبت به زادگاهشان نشان دهند.انشاءالله.(ونه مثل بعضی هاکه تارفتند بیرون اصالت خودراگم کردندودیگرکسی رانمی شناسندکه ماازاین مسئله خیلی رنج میبریم.)
برادر گرامی آقای جدیدی
منطقه غرب فریدونشهر(سرمالا)ظرفیت خوبی برای ساخت هتل وپلاژ وکشت گل محمدی دارد که امید است با یکپارچه کردن زمینها وآماده کردن زیر ساخت های آن به گردشگری در شهرستان رونق داد.
شرایطی که در استان از نظر خشکسالی ،جمعیت زیاد ،تبدیل شدن به خوابگاه ونداشتن مکانهای تفریحی بوجود آمده وبا پتانسیلی که در شهرستان وجوددارد می طلبد که دلسوزان وعلاقمندان به توسعه وپیشرفت در این زمینه گام های اساسی بردارند.
همانطور که می دانید یک موقعیت عالی را مردم منطقه با بی تدبیری ازدست دادند وآنهم احداث سد روی رودخانه یلان که تحقیقات وبررسی آن قبل از انقلاب صورت گرفته بود اما متأسفانه با حفر تونل وانتقال آب خسارات جبران ناپذیر به منطقه وارد شده است.
لذا مردم شهرستان با تدبیر وبینش وسیع می تواننداز موقعیت ایجاده شده وامکانات استان بهره کافی ببرند. در آخر ازسایت پونه زار بعنوان یک رسانه ،که پل ارتباطی خوبی است جای تشکر وتقدیر دارد.