چاپ خبــر

فاش شدن حماقت انگلیسی‌ها در گوگل+عکس

بریتانیایی‌هاساعتی پس از اعلام نتایج رفراندوم، از گوگل پرسیدند: اتحادیه اروپا چیست؟!

1712671_872

بیشترین متن ‌های جستجو شده در گوگل پس از اعلام نتایج رفراندوم :
1- از اتحادیه اروپا خارج شدن یعنی چی؟
2- اتحادیه اروپا چیه؟
3-کدام کشورها در اتحادیه اروپا هستند؟
4- حالا که از اتحادیه اروپا خارج شدیم چی میشه؟
5- چند کشور در اتحادیه اروپا هستند؟
  1. احسان گفت:

    اگه جستجوی این مطالب تو گوگل حماقته پس اسم کسی رو که حتی نمیدونه گوگل چیه رو چی میذارین؟ چند درصد از بزرگترامون میدونن گوگل چیه (اونم تو سال 2016).ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.ماها دل خوشی از انگلیس نداریم و شاید ته دلمون خوشحال بشیم بابت حماقتشون ولی بازم میگم اگه اونا احمقن پس کسایی که تو قرن 21 کار با کامپیوترو بلد نیستن چی هستن؟لااقل به بزرگترای خودمون توهین نکنیم.

    • سین گفت:

      دوست عزیز کسی تو گوگل جستجو کرده اتحادیه اروپا چیه که به منفک شدن انگلیس از این اتحادیه رای داده، این حماقت نیست

      • احسان گفت:

        عاشق چشم و ابروی مردم انگلیس نیستم و بخاطر حاکمانشون و سیاستهای تفرقه اندازانه همیشگیشون ازشون متنفرم.حرف من اینه اگه به این کارشون برچسب حماقت بزنیم پس اسم کسی رو که نمیتونه حتی یه کامپیوترو روشن کنه (اونم تو قرن 21 و سال 2016) چی میذارین؟ آخه تو آمارهایی که منتشر کردن هرچی سن رای دهنده ها بالاتر بوده بیشتر به خروج از اتحادیه اروپا رای دادن.یعنی افراد مسن بیشتر موافق طرح برگزیت (خروج از اتحادیه اروپا) بودن.شاید دلیلش کم سوادی و کم اطلاعی یا تعصبات بیش از حد ناسیونالیستی این گروه سنی باشه.اما وقتی برچسب احمق بودن بهشون بزنیم دیگه تکلیف افراد مسن جامعه خودمون که روشن کردن کامپیوترم بلد نیستن روشنه دیگه.

        • سین گفت:

          من کاری به سواد استفاده از کامپیوتر و اینترنت ندارم، اما آن چه حماقت را به انگلیسی ها می چسبانه اینه که الان شما تو ایران می دونی اتحادیه اروپا چیه اما مردم انگلیس که خودشون عضو اتحادیه اروپا هستند، از واحد پولش استفاده می کنند، بدون گذرنامه در اون محدوده تردد می کنند و رفتن پای صندوق به خروج از اون رای دادند نمی دونند اتحادیه اروپا چیه

  2. باسلام :
    برادران درکشورما روستائیان ما،که من باآنها برخورددارم چنان اطلاعات وتحلیل های جالبی دارند که به هیچ عنوان شهروندان اروپایی ندارند واین عنوان برای آنها بی ربط نیست چراکه اروپایی خودش چرانباید بداند اتحادیه اروپایعنی چه ؟واین چه مثالی است که هرکس کامپیوترنمی داند ؟ ……
    هرجای ایران رفتی ازروستائیان بپرس وببین چه جوابهای سیاسی می شنوی که تعجب می کنی .ولی دراروپاوآمریکا مردم سرشان به زندگی گرم وکاری به رویدادهای سیاسی ندارند.این اطلاعات رامی توانی بامراجعه به آمارشرکت کنندگان درانتخابات ومیزان جمعیت آنها وافرادی که سالها درفرنگ زندگی کرده اند کاملاًدریابی وازگفته من مطمئن شوی .باسپاس ازهمه شما.

    • یه مثال موردی بزنید از چیزایی که از روستائیان پرسیدین و جوابایی که شنیدین.تحلیل های سیاسیشون رو یخورده بیشتر باز کنید که بیشتر رو چه اساسی متکی هستش؟کدوم بخش از تحلیل هاشون جالبه و چرا؟ خوشحال میشم بدونم.با تشکر

  3. ذره بین گفت:

    سلام
    اجازه هست بی طرف و کمی تلخ صحبت کنم؟
    انگلیس که گور پدرش و اینکه طبق یک ضرب المثل گرجی ( که میگه خدا هرکسی را بخواد عذاب کنه عقلش را زایل می کنه و اون طرف با بی عقلی خودش و کارهایی که انجام میده خودش را عذاب می کنه ) گویا خدا عقل این جماعت را گرفته و دارن میرن به سمتی که هر چی ملت هایی مثل ایران و هند و پاکستان و کشورهای آفریقایی را عذاب دادن دچار عذاب بشن و بچشند. اما این طرف دوستان حرف درستی را زدن و بنده در بسیاری از روستاهای کشور تحلیل های سیاسی قابل توجهی را از پیرمردهای روستایی شنیده ام و البته این عجیب نیست چون تقریبا به تمامی رسانه های دیداری و شنیداری که شهر نشینان دارند اونها هم دسترسی دارند. و نکته ای که خواستم با وجود تلخی اش بیان کنم اینکه ما مردم ایران بیش از حد سیاست زده هستیم. تا جایی که گاهی غمزه و نگاه بعضی مسئولان را هم تعبیر سیاسی می کنیم و بچه های ما هم به جای پرداختن به آنچه وظیفه شان است درگیر سیاست می شوند و نمونه ی بارزش انتخابات که پیش دبستانی های ما هم تحلیل می کنند که اگر فلانی بیاید اینطور می شود و اگر فلانی بیاید آن طور…
    کاترین اشتون را در سفری که به ایران داشت برده بودند یکی از موزه های تهران را ببینه و اتفاقا حضور او همزمان شده بود با اردوی دانش آموزان ابتدایی یک مدرسه. بچه با دیدن کاترین اشتون شروع کرده بودند که : بچه ها اشتون اشتون … و کاترین اشتون با تعجب زیاد پرسیده بود این بچه ها گیستند و چطور مرا می شناسند؟ جواب داده بودند که این امر طبیعی است و همه ی مردم ایران شما را می شناسند… اشتون گفته بود هیچ لزومی ندارد بچه ها در این سن و سال سیاستمداران کشورهای دیگر را بشناسند… مغز اینها الان باید درگیر یاد گرفتن درس و تحصیلات باشد. و …
    بعد هم چون همه سیاست زده ایم همه می شویم محلل سیاسی و حکایت همان طبابت است که هر ایرانی سر رشته ای هم در طبابت دارد و کافی است یک روز دور از جان مریض باشید تا ببینید همه برایتان نسخه می پیچند … و اینها درد است… اینطور که می شود کار دست کاردان نمی ماند و می شود این آش شله قلمکاری که می بینید… کاش هر یک از ما به وظیفه ای که داریم برسیم و کمتر در دیگر وادی ها وارد شویم… باور کنید اینطوری خیلی نتیجه های بهتری می گیریم… به قول رهبر معظم انقلاب : کسی و کاری
    موفق باشید.

  4. باسلام خدمت شما برادران وخواهران :طاعات قبول
    نظرشما ذره بین محترم راخواندم خیلی خیلی پسندیدم واین هم پاسخ من است .واقعاًبامشکل بزرگی دراین رابطه درگیرشده ایم .که نتیجه ای هم ندارد غیرازوقت تلف کردن .انشاءالله بتوانیم ازآن عبورکنیم وبه فکر افزایش بینش وعلم وتقوای خود باشیم.

Go to TOP