چاپ خبــر
نماینده فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت؛

فاضلاب و درمانگاه تأمین اجتماعی فریدونشهر به زودی عملیاتی می‌شوند/ ادارات برای خود محدودیت بودجه‌ای قائل نشوند

نماینده فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت با اشاره به این که امکان دریافت بودجه به شرط انجام کار برای ادارات وجود دارد، با ارائه مثال‌هایی همچون طرح گازرسانی پیشکوه و یا آزادسازی 2800 هکتار از منابع طبیعی از مسئولان خواست در خدمت‌رسانی به مردم و جذب اعتبار برای خود محدودیت قائل نشوند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری پونه زار، اکبر ترکی در شورای اداری شهرستان فریدونشهر به ادارات این شهرستان توصیه کرد برای انجام کارهای مثبت، بن بست بودجه‌ای برای خود قائل نشده و برای جذب بودجه بیشتر تلاش کنند.

نماینده فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در مجلس گفت: با وجود مشکلات بودجه‌ای کشور ناشی از اختلال در فروش نفت به علت تحریم‌ها، مسئولان شهرستان باید تلاش کنند رقم اختصاص یافته به خود را افزایش دهند چرا که با وجود همه مشکلات کنونی باز هم امکان دریافت بودجه در کشور هست و این روال وجود دارد که اگر مسئولان استانی و کشوری ببینند اداره‌ای عملکرد خوبی داشته و کار مثبتی انجام داده است، بودجه آن را تأمین خواهند کرد.

 

*چهار و نیم میلیارد تومان بودجه برای بنیاد مسکن فریدونشهر گرفتیم

وی در حوزه بنیاد مسکن از لزوم پیگیری دریافت قیر یارانه‌ای تخصیصی پرداخت نشده در سال گذشته سخن گفت و عنوان کرد با اعطای 1.5 میلیارد تومان از پول در اختیار نماینده به بنیاد مسکن مقرر شد آن‌ها با افزودن دو برابر این رقم، این اعتبار را به شهرستان فریدونشهر اختصاص دهند.

این نماینده مجلس طرح گازرسانی به روستاهای دهستان پیشکوه که آرزوی مردم این منطقه بود را نمونه‌ای از طرح‌های اجرا نشدنی از نظر مسئولان استانی بیان کرد که با پیگیری‌های انجام شده، اعتبار و موافقت آن کسب شد و به زودی کلنگ آن زده خواهد شد.

*برای اولین بار فاضلاب فریدونشهر را در ردیف بودجه ملی بردیم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین از پیگیری خود برای احداث ساختمان اداره بیمبرای اوه سلامت فریدونشهر و جلب نظر مدیر عامل این سازمان در سال جاری و همچنین احداث ساختمان و درمانگاه تأمین اجتماعی فریدونشهر خبر داد.

ترکی از مشکلات دفع فاضلاب در فریدونشهر به علت قرار داشتن این شهر بر روی بستر سنگی سخن گفت و با بیان این که نمی‌توان به چنین مسأله بهداشتی در نقطه‌ای که سرچشمه رودخانه‌های بزرگی همچون دز و زاینده‌رود است بی‌توجه بود، تصریح کرد: با وجود این که رئیس جمهور دستور داده بود طرح جدیدی در بودجه ملی قرار نگیرد و راهی هم برای اضافه کردن ردیف جدید به بودجه ملی کشور وجود نداشت، راهکاری به ذهنمان خطور کرد و با اضافه کردن «فاضلاب فریدونشهر» به ردیف بودجه «فاضلاب داران» توانستیم بودجه ملی خوبی برای این طرح هم در سال گذشته و هم امسال بگیریم و این بودجه هر سال ادامه خواهد داشت و تنها در صورتی که جانمایی انجام و مشکل اجتماعی محل تصفیه‌خانه برطرف شود، این طرح عملیاتی خواهد شد.

وی در این رابطه افزود: وقتی با چند میلیارد تومان اعتبار بیشتر می‌توان این تصفیه‌خانه را طوری ارتقا داد که حتی آب خروجی آن قابل شرب باشد، می‌توان راهکارهای جدیدتری همچون احداث این تصفیه‌خانه در جوار شهر را نیز مورد بررسی قرار داده و سریعتر کار را کلید زد.

 

*مسئولان به دنبال به کارگیری سرمایه‌های درون-شهرستانی باشند

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس ادامه داد: اما در مورد جذب سرمایه‌گذار خارجی برای فریدونشهر توصیه کرد مسئولان شهرستان به جای تمرکز بر روی سرمایه‌گذار خارج شهرستانی، به دنبال سامان‌دهی، تمرکز و استفاده از سرمایه‌های داخلی خود شهرستان باشند و علل خود برای این سخن را نیز این طور بیان کرد که در سال‌های گذشته با وجود صرف این همه هزینه، زمان و انرژی، چقدر توانسته‌ایم سرمایه‌گذار جذب کرده و از این طریق اشتغال‌زایی کنیم!؟ ضمن این که امروز با رشد تکنولوژی، تعداد نیروی انسانی مورد نیاز کارخانجات تولیدی به شدت کاهش یافته و دیگر مانند گذشته با احداث یک کارخانه اشتغال چندانی ایجاد نمی‌شود.

نماینده فریدن، فریدونشهر، چادگان و بوئین میاندشت در این رابطه گفت: این دو دلیل باید در کنار این مسأله دیده شود که امروز مشکل کشور آب است و فردا معضل خاک را پیش رو خواهیم نداشت بنابراین نباید امروز به هر دلیلی، اراضی و منابع طبیعی خود را از دست داده و به دیگران واگذار کنیم.

ترکی اشاره‌ای نیز به کشاورزی شهرستان داشت و با بیان این که کشت عمده این شهرستان پیاز و سیب زمینی است، از مسئولان کشور خواست از هم اکنون به فکر تنظیم بازار و ایجاد تعادل بین واردات و صادرات برای حفظ تعادل و قیمت معقول این دو محصول باشند تا با عرضه این محصولات نه با افزایش قیمت و نه با سقوط قیمت‌ها مواجه شویم.

 

*روستاها حافظ امنیت هستند، باید دامداری سنتی را تقویت کنیم

وی با اظهار این که روستاها مانند یک پادگان تأمین‌کننده امنیت کشور هستند، عنوان کرد: مسئولان باید برای حفظ روستاها از دامداری سنتی حمایت کنند ولی امروز همه وام‌ها و تسهیلات و حمایت‌ها به سمت دامداری‌های صنعتی سوق داده شده‌اند که تعداد بسیار کم و محدودی از مردم می‌توانند به آن بپردازند و عملاً حمایت از دامداری‌های سنتی برداشته شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این که رهبر معظم انقلاب با وجود تأکید بر برداشت نکردن از صندوق ذخیره ارزی تا حدّ امکان، امسال دستور دادند از این صندوق 200 میلیون یورو برای حوزه آبخیزداری، 200 میلیون یورو برای تأمین آب روستاها و 200 میلیون یورو برای اجرای طرح‌های آبیاری بارانی برداشت شود، از اهمیت اجرای طرح‌های آبخیزداری در این شهرستان برای حفظ منابع و امکانات در دسترس مردم سخن گفت.

این نماینده مجلس همچنین با اشاره به این که در سال گذشته 2800 هکتار از زمین‌های منابع طبیعی در کمیته رفع تداخلات آزاد و به کشاورزان پس داده شده است، گفت: این مسأله نشان می‌دهد امکان پس دادن اراضی به مردم وجود دارد بنابراین مسئولان در مقابل درخواست‌های مردم رویکرد منفی قرار نداده و به دنبال حل این قبیل مشکلات مردمی و آزادسازی اراضی باشند.

انتهای پیام/

Go to TOP