چاپ خبــر

تولید 847 هزارتن ماهی در استان اصفهان

بیش از 840 هزار تن ماهی در استان اصفهان تولید شد.

به گزارش تیم رصد فضای مجازی پایگاه خبری پونه زار، مدیر امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: امسال 847 هزار تن ماهی سردابی و گرمابی در منابع آبی طبیعی این استان شامل رودخانه های طبیعی، دریاچه ها و پشت سدها تولید شده است.

آقای عباسی افزود: شهرستان های چادگان ،فریدونشهر و سمیرم بیشترین تولید ماهی را در استان اصفهان به خود اختصاص داده است.

وی گفت : تولید ماهی گرمابی وسردابی در استان اصفهان حدود 56میلیارد و 800هزار میلیون ریال در آمدزایی داشته است.

هر ساله به طور متوسط 300 تا 500 هزار بچه ماهی، در منابع آبی استان اصفهان رهاسازی می شود.

استان اصفهان رتبه نخست تولید ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی را در کشور دارد.

Go to TOP