سرد کردن گوشت قرمز قبل عرضه به بازار اجباری شد
به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل از تسنیم، علی اصغر ملکی با اعلام این خبر افزود: بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی به اتحادیه، کشتارگاهها ازهفته آینده مکلف به عرضه گوشت گوسفندی به صورت پیش سرد هستند.
وی خاطر نشان کرد: بر این اساس، گوشت گوسفندی قبل از عرضه 24 ساعت در پیش سرد کن میماند تا قابلیت عرضه به بازار مصرف پیدا کند.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ادامه داد: این امر بر اساس استانداردهای جهانی عرضه گوشت قرمز است که سلامت بهداشتی گوشت قرمز را تامین میکند.
وی اظهار داشت: اجرای این طرح به دلیل هزینههای مضاعفی که به واحدهای تولیدی وارد میکند، بر قیمت تمام شده هرکیلوگرم گوشت قرمز هزار تومان میافزاید.
ملکی اضافه کرد: هزینههای مضاعف طرح پیش سرد، شامل کاهش نیم کیلو گرمی وزن لاشه به دلیل از دست دادن آب، هزینه نگهداری در سردخانه و دست مزد کارگری است.
وی تصریح کرد: قیمت روز هرکیلو گرم گوشت شقه گوسفندی بدون دنبه تحویل به مغازهدار 24 هزار 500 تومان، مصرف کننده 27 هزار و 500 تا 28 هزار تومان و دام زنده 10 تا 11 هزار تومان است.
وی یادآور شد: مصرف کنندگان در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا گران فروشی شکایات خود را به اتحادیه گوشت گوسفندی یا شماره تلفن 124 اطلاع دهند.