قانون جدید کنگره آمریکا برای حمایت از منافقین + سند
به گزارش سایت تحلیلی خبری پونه زار به نقل از صاحب نیوز- در لایحه جدید قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا برای سال ۲۰۱۶ که با بودجه ۶۰۷ میلیارد دلاری به تصویب اوباما نیز رسیده، کنگره این کشور دولت را موظف به حمایت از منافقین و دشمنان ایران در منطقه، برآورد توان سایبری ایران، رصد فعالیتهای نیروی قدس سپاه پاسداران کرده است.
بندهای مربوط به ایران در قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا
در این لایحه ذیل بند ۱۲۲۷ آمده است که کنگره آمریکا خود را موظف به حمایت از “سازمان مجاهدین خلق” (منافقین) در اردوگاه لیبرتی عراق میداند. بند ۱۲۳۱، اشاره به تهیه گزارش سالیانه از قدرت نظامی ایران دارد. ذیل بند ۱۲۳۲ بدگمانی کنگره آمریکا نسبت به آنچه فعالیتهای شرورانه ایران خوانده شده را مورد اشاره قرار داده است. بند ۱۲۳۳ اشاره به تهیه گزارش در مورد درگیری نظامی با ایران دارد. بند ۱۲۳۴ به ضمانت امنیتی آمریکا برای کشورهای خاورمیانه در قبال ایران میپردازد. بند ۱۲۳۵ هم به تفسیر از “قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا” مربوط میشود.
نکات تاکید شده در بند ۱۲۲۷ بدین شرح است: دولت آمریکا موظف به برداشتن گامهای اساسی و جدی برای تامین امنیت فیزیکی و فکری نیروهای سازمان مجاهدین خلق (منافقین) ساکن اردوگاه لیبرتی است؛ آمریکا باید از دولت عراق اطمینان بخواهد که تمامی شرایط تسهیل زندگی و تامین آرامش ساکنان اردوگاه مهیا میشود؛ آمریکا باید از دولت عراق اطمینان حاصل نماید که شرایط دسترسی به آب، غذا، امکانات پزشکی، برق، و دیگر نیازهای انرژی برای ساکنان لیبرتی در دسترس باشد و آنها در شرایطی که مورد حمله قرار گرفتند، تجهیزات و تسلیحات کافی را در اختیار داشته باشند؛ از استرداد ساکنان اردوگاه لیبرتی به ایران جلوگیری به عمل آید؛ دولت آمریکا موظف به همکاری جدی با سایر کشورها و نهادها همچون کمیسیونر عالی سازمان ملل برای اسکان دوباره و جابجایی احتمالی ساکنان لیبرتی است؛ آمریکا متعهد به همکاری نزدیک با دولت عراق و مسئولان سازمان مجاهدین برای پیشبرد فرایند انتقال آنهاست؛ آمریکا موظف به یاری کمیسیونر عالی سازمان ملل برای انتقال قریبالوقوع همه ساکنان اردوگاه لیبرتی به بیرون از آنجا است.
پایگاه لیبرتی، محل فعلی نگهداری منافقین در نزدیکی فرودگاه بغداد
نکات مورد اشاره در بند ۱۲۳۱ عبارتند از: تاثیر تواناییهای سایبری ایران در استراتژی این کشور مهم است؛ تاثیر تواناییهای سایبری در ارزیابی نیروهای نامتعارف نیز قابل توجه است: توانایی حمله و دفاع سایبری ایران؛ توانایی ایران در شکل دادن محیط داخلی و برون مرزی بر علیه آمریکا و شرکایش به نفع خود محرز گردیده است؛ برآورد انتقال سلاح، تکنولوژی، و تجهیزات از سوی ایران به نیروهای نیابتی خود و آموزش آنها در دستور کار قرار گیرد.
نکات مورد اشاره در بند ۱۲۳۲ بدین شرح است: کنگره قویا معتقد است که ایران در حال انجام یکسری از اقدامات تبهکارانه اطلاعاتی و نظامی در منطقه و دیگر نقاط جهان است که به شدت به اهداف آمریکا و شرکایش ضربه میزند؛ ایران در حال پیشبرد دانش نظامی متعارف و غیرمتعارف خود که شامل برنامههای توسعه موشک بالستیک و به کارگیری سلاحهای متعارف بیثباتکننده است و بر آمریکاست که حمایت کامل از شرکایش در مقابل ایران داشته باشد؛ فروش سلاحهای پیشرفته شامل سامانههای دفاع هوایی پیشرفته به ایران، خطر بیثبات شدن منطقه در آینده را افزایش میدهد؛آمریکا باید سازه امنیتی منطقه را تقویت کند و به ظرفیت شرکایش در جهت مقابله با هر گونه تجاوز کمک کند. در این مسیر، باید به قابلیت همکاری بین ارتش خود و ارتش کشورهای دوست و ادغام تواناییهای پیشرفته آنها توجه خاصی داشته باشد.
در بند ۱۲۳۳ به این نکات اشاره شد: هر گونه فعالیت گروههای نظامی و شبهنظامی نظیر سپاه قدس ایران و گروههای نیابتی آن باید در قالب گزارش سالیانه ارائه گردد؛ سیاستهای علیه مشارکت گروههای نظامی و شبهنظامی زیر نظر ایران باید دستخوش تغییر شود.
کنگره آمریکا ۵۰۰ میلیون دلار برای حمایت از گروههای مخالف اسد و ۳۰۰ میلیون هم به کمک نظامی و سیاسی به دولت اوکراین جهت مبارزه با جداییطلبان مورد حمایت روسیه اختصاص یافته است
بند ۱۲۳۴ دو مورد را تحت نظر قرار داد: طبق این لایحه وزارتخانههای دفاع و خارجه موظف به تقدیم گزارش کامل به کمیتههای تخصصی مجلس شامل کمیتههای روابط خارجی کنگره و سنا است. این گزارش باید شامل اقدامات متعهدانه صورت گرفته دولت آمریکا به نفع شرکای منطقه بالاخص کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس باشد؛ تا ۹۰ روز پس از تصویب این لایحه، رییس ستاد مشترک موظف است که گزارش خود در مورد ساختار نیروی نظامی ارتش آمریکا و رویکرد عملی این نهاد نسبت به تعهدات شرکای آمریکا در منطقه بالاخص کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را تقدیم وزیر دفاع نماید. وزارت دفاع نیز موظف است که در صورت داشتن تحلیل بیشتر، آن را در گزارش مربوطه قید نماید و تقدیم کمیتههای خدمات نیروهای مسلح و مناسبات خارجی کنگره و سنا کند.
بند ۱۲۳۵ نیز آورده که هیچ چیز در این قانون نباید به عنوان مجوز استفاده از زور علیه ایران تفسیر گردد.
“قانون اختیارات دفاع ملی آمریکا ۲۰۱۶” (NDAA) که بودجه ۶۰۷ میلیارد دلاری به امور مختلف کنگره و ارتش آمریکا در مناطق مختلف تخصیص داده است، چندی پیش توسط باراک اوباما به تایید رسید. ۵۰۰ میلیون دلار از این رقم به حمایت از گروههای مخالف اسد و ۳۰۰ میلیون هم به کمک نظامی و سیاسی به دولت اوکراین جهت مبارزه با جداییطلبان مورد حمایت روسیه اختصاص یافته است. اما مقدار بودجه مربوط به مقابله با ایران در زمینههای مختلف نامشخص است.
ننگ ومرگ برسیاستهای احمقانه آمریکا که با این اقداماتش مردم جهان وآمریکارا به تنگ آورده است. ملت غیور ایران تا آخرین نفس تلاش وکوشش می کند وزیربارننگ سلطه آمریکا نخواهد رفت.